FOTO by Instagram @morphebrushes

Make-up

Coca-Cola paleta šminke zbog koje zaboravljamo na žeđ

Krešimir Šustić 20. lipnja 2020.

Neodoljive nude nijanse koje podsjećaju na omiljeno piće!

Danas postoji mnoštvo načina da pokažemo svoju ljubav prema određenoj hrani ili piću, neovisno o tome o kakvom se okusu radi ili stanju u kojem dolazi.

Bilo da se radi o odjeći s logotipom ili maski za lice na bazi hrane ili pića, na svakom koraku možemo pokazati svoj dobar ukus i tako svoj omiljeni okus nositi uvijek sa sobom.

Coca-Cola jedan je od onih klasičnih brendova prema kojima možemo pokazati svoju ljubav u obliku odjeće i dodataka, ali sada na tržištu postoji i čitava linija šminke inspirirana najpopularnijim gaziranim pićem svih vremena.

Nastala je mješavinom raznih biljaka davne 1886. godine, te se njezin recept i dan danas čuva u tajnosti, a nakon riječi OK, najpoznatija je riječ na svijetu.

Kolekcija se zove “Žeđ za životom”, a od neodoljivih nude boja do ambalaže, savršena je za sve ljubitelje Coca-Cole, stoga su čak i neka imena sjenila nadahnuta crnim pićem poput “fizz” i “bubble up”

Uključuje paletu sjenila, četverodijelni set za usne, set četkica od sedam komada, highlightere koji dolaze u tri nijanse i četiri beauty spužvice.

Ovo je u osnovi sve što vam je potrebno da biste uredili svoje lice u prepoznatljivim neutralnim i crvenim tonovima koje možemo vidjeti na logotipu, srebrnim poput limenke i smeđim baš kao što je i bezvremensko piće.