FOTO by Instagram @clownmotelphotos

Putovanja

Clown motel – jeziv smještaj u kojem bi se malo tko usudio prenoćiti

Krešimir Šustić 27. srpnja 2020.

Nije da vas plašimo, ali nalazi se odmah pored starog i zapuštenog groblja!

Ljubitelji horor filmova i zastrašujućih klaunova konačno mogu doživjeti filmsko noćenje popraćeno strahom i adrenalinom, smješteni u Clown motelu koji se nalazi u američkoj državi Nevada.

Kako bi stvar bila dodatno zanimljiva i jeziva, objekt dijeli zemljište sa starim grobljem u kojem počivaju duše 300 ljudi spaljenih i umrlih 1902. godine od zarazne bolesti koja je ondje vladala.

Ima više od 2000 jezivih i zastrašujućih figurica klaunova, velikih i malih, koje prikladno gledaju u vašu dušu i djeluju zastrašujuće, kao da će svakog trenutka skočiti te vas odvesti u tamu.

Ali da bi stvar bila još bolja, direktor hotela čak je izjavio da čuje neke prilično uznemirujuće zvukove koji dolaze iz soba u kojima nema nikoga, što je dodatan razlog da nikada tamo ne odemo i ne izlažemo srce šoku.

Čuju se koraci, kucanje i glasovi koji dolaze iz nekih mračnih krajeva motela, a neki su gosti prijavili otvaranje i zatvaranje vrata bez ikakvog razloga, dok je grupa od četiri žene prijavila da vidi duha u svojoj kupaonici koji se ponudio popraviti toalet.

Upravitelj je rekao da su putnici iz Njemačke, Francuske, Škotske, Engleske, Švicarske i ostatka svijeta došli i ostali nakon što su čuli koliko je jezivo, samo kako bi iskusili i doživjeli strah.

Mi priznajemo da nismo dovoljno hrabri da se upustimo u nešto takvo, no ukoliko vi jeste, sretan vam put i nadamo se da ćete proživjeti mirnu noć.