FOTO by Etsy

Dekor

Climbing Mug – šalica koja će vas naživcirati!

admin 17. travnja 2023.

Zapravo je dizajnirana kao savršen proizvod za ljubitelje sportskog penjanja

S obzirom na to da je ponedjeljak ujutro i da je razina osjetljivosti na maksimumu, šalica kave je ono što nas drži na životu. Moramo biti zahvalni na svakom zrnu, svakom gutljaju i svakoj šalici ovog blaženog napitka.

Ako imate osobu koju želite naživcirati pronašli smo šalicu uz koju će joj se ispijanje jutarnje kave pretvoriti u horor film Hitchcockovih razmjera. Predstavljamo vam “Climbing Mug” – šalicu čiji će napitak konzumirati jedino profesionalni sportski penjači!

Foto: Etsy

Ručno izrađena u Engleskoj, izradili su je majstori u jednom od najstarijih područja keramike u Engleskoj. 

Dizajnirana je poput neke stijene, a cilj je vještim pozicioniranjem prstiju napraviti dobar oslonac i uspjeti ju podići. Upravo onaj osjećaj kada se penjete po stijenama i morate paziti gdje napraviti uporište.

Foto: Etsy

Sigurni smo da ova šalica nije dobar izbor za ponedjeljak ujutro, ali je sigurno dobar izvor zabave za bilo koji drugi termin.

I dok je rizik na stijeni puno veći, najgore što vam se može dogoditi s ovom šalicom je da prolijete svoje piće po sebi.

Foto: Etsy

Ako mislite da imate dovoljno vještine i živaca za ovu šalicu, ili želite nekom pokloniti “gorak” poklon, ovu šalicu možete pronaći na Etsy web stranici po cijeni od 45,37£.