FOTO by IMDb

Film

Clickbait – prenapeta mini serija o cyber zločinu jučer stigla na Netflix!

Viktoria Mikulić 26. kolovoza 2021.

Naizgled simpatičan čovjek otet je i optužen za gnjusne zločine...preostaje samo pitanje je li on to zaista mogao učiniti?!

Betty Gabriel (“Get Out”), Zoe Kazan (“The Big Sick”) i Adrian Grenier (“Entourage”) glume u ovom napetom trileru koji govori o cyber zločinu.

U uvodnom poglavlju, zgodan obiteljski muškarac i “dobar dečko” Nick Brewer (Adrian Grenier) i njegova prekrasna i slatka supruga Sophie (Betty Gabriel), zajedno sa svoja dva tinejdžerska sina Ethanom (Cameron Engels) i Kai (Jaylin Brewer), slave rođendan Nickove mame u njihovom domu.

Kada se Nickova mlađa sestra Pia (Zoe Kazan) konačno pojavi nakon dva sata kašnjenja, počne se ponašati veoma konfrontalno. Nick zaključi da je dosta s Pijinim vječnim sažalijevanjem, te je izbacuje iz kuće i kaže joj da je želi izbaciti i iz svog života.

Sljedećeg jutra, Nick je nestao – no pojavljuje se viralno, na videu koji nije nimalo bezazlen. Zlostavljan i pun modrica, u rukama drži znakove na kojima piše: „ZLOSTAVLJAM ŽENE” i „NA 5 MILIJUNA POGLEDA UMIREM.” (u kasnijem videu drži znak na kojem piše: „UBIO sam ŽENU.”) je li to neka bolesna šala?!

U suradnji s policijom, oni koji su mu najbliži utrkuju se otkriti tko stoji iza toga i zašto.

Ova limitirana mini serija objavljena je na Netflixu jučer, 25. kolovoza 2021. i toliko je dobra da smo je odmah morali podijeliti s vama. Ne, nismo još uspjeli pogledati svih 8 epizoda, no kroz vikend nesumnjivo hoćemo.

Toliko je napeta da se jako teško odvojiti se od malih ekrana jer se u svakoj drugoj sceni otkrije nešto novo. Na IMDb-u već sada ima ocjenu 7.1 što je prilično dobro.

Ako volite serije s tematikom društvenih medija, obavezno rezervirajte vikend za binganje…