FOTO by PR

Elegant

Cleaning Sailing Race 2023: edukativno-ekološka regata u organizaciji brendova Biotherm i Sunce

PR 21. lipnja 2023.

Popularni brendovi u misiji čišćenja našeg Jadranskog mora!

Zagađenje svih vrsta voda globalni je problem. Ono ne poznaje granice i ima štetan utjecaj na morske ekosustave diljem svijeta. Osim što ugrožava bogatstvo morskog života i ekološku ravnotežu, zagađenje mora također ima ozbiljne posljedice po ljudsko zdravlje, gospodarstvo i održivost prirodnih resursa.

Dok očuvanje i zaštita Jadranskog mora izgledaju kao utrka s vremenom, s ponosom najavljujemo Cleaning Sailing Race 2023, edukativno – ekološku regatu. Ovaj jedinstveni događaj nastavak je suradnje između brenda Biotherm i Sunca, a spojiti će ljubav prema moru i odgovornost prema okolišu.

Biotherm i Sunce prepoznaju značaj očuvanja naših prirodnih resursa te zajedno s vama želimo postaviti primjer kako se brinuti o našem moru i okolišu. More je temelj našeg postojanja, s velikim ekološkim, ekonomskim i zdravstvenim utjecajem. Zato je vrijeme da mu vratimo čistoću koju zaslužuje!

Uz podršku Biotherma, i Vi imate priliku sudjelovati u očuvanju Jadranskog mora.

Biotherm i Vi donirate Suncu za čišćenje mora

Za svaki kupljeni Biotherm proizvod u Müller  parfumerijama od 10. 6. do 1. 10. 2023., Biotherm će donirati 1€ Suncu. Ovu donaciju moguće je ostvariti u svim Müllerovim poslovnicama diljem Hrvatske.

Na ovaj način se svaki pojedinac koji kupuje Biotherm proizvode aktivno uključuje u podršku očuvanju Jadranskog mora i radu Sunca na problemu zagađenja mora.

Cleaning Sailing Race 2023.

Biotherm kampanju završavamo s Cleaning Sailing Race – utrkom s vremenom. Ova edukativno-ekološka regata okuplja zaljubljenike u more i ljude koji žele dati svoj doprinos očuvanju morskih ekosustava. Ona potiče suradnju između nevladinih organizacija, privatnog i javnog sektora te brojnih  pojedinaca u stvaranju pozitivnih promjena za okoliš.

Osim što promovira važnost očuvanja mora, ova regata također ima edukativnu komponentu. Svi sudionici  akcije se informiraju o brojnim prijetnjama kojima je izložen morski ekosustav te negativnom utjecaju zagađenja na morske ekosustave. Tijekom same akcije sudionici se educiraju o pravilnom postupanju s otpadom i svim doprinosima koje kao pojedinci mogu učiniti za očuvanje mora za buduće generacije.

Biotherm jedinice za reciklažu kozmetičkih proizvoda i posebne pogodnosti

Ove godine, Biotherm je u našoj zajedničkoj kampanji podigao ljestvicu pa ćete tako  u odabranim Müller  parfumerijama pronaći Biotherm jedinice za reciklažu kozmetičkih proizvoda.

Donesite praznu ambalažu bilo kojeg branda ili kozmetičkog proizvoda i reciklirajte je u Biotherm recycling unitima koji se nalaze na lokacijama:

Split: City Centre One

Zagreb: Arena, CCO Jankomir, Müller Trg

Rijeka: EKZ ZTC

Zadar: Supernova, East eCCO

Svaka reciklirana ambalaža donosi vam popust od 10% pri kupnji Biotherm proizvoda. Na taj način, osim što brinete o okolišu, također možete uživati u posebnim pogodnostima prilikom kupovine Biotherm proizvoda.

Naime, uz svaku kupnju Biotherm proizvoda, dobivate Biotherm žig na loyalty kartici. Kada sakupite 10 žigova, imate priliku dobiti poklon dezodorans. Skupljanje žigova i popust od 10% vrijedi samo u Müller  parfumerijama u kojima se nalazi jedinica za reciklažu kozmetičkih proizvoda.

Vratimo Jadranskom moru čistoću koju zaslužuje – zajedno

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste saznali više informacija o Cleaning Sailing Race 2023. regati, postavljali pitanja i prijavili se za sudjelovanje.

Članovi Sunca dobit će jedinstvenu priliku da se pridruže ovoj izvanrednoj regati i sudjeluju u akcijama čišćenja Jadranskog mora. Stoga saznajte kako postati član Sunca na LINKU.

Vrijeme je za zajedničke akcije očuvanja našeg najdragocjenijeg blaga, edukaciju o zaštiti mora, održivosti, upravljanju otpadom i ekologiji te primjenu naučenoga u praksi. 

Gledajmo prema budućnosti i zajedno gradimo svijet u kojem more ostaje naš najveći saveznik i najcjenjeniji dar.