FOTO by Clarissima store

Odjeća

Clarissima store muslin kolekcija odjeće prava je uvertira u ljetnu sezonu!

Una Lora Banjac 20. lipnja 2024.

Popularna trgovina čiji modeli osvajaju na prvi pogled

Ljeto je doista najslađe doba godine! To je toplo i sjetno razdoblje kao stvoreno za pokazivanje glavnih aduta naše garderobe koje ponosno nosimo dok ističemo naš blistavo preplanuli ten.

Kada su u pitanju materijali koje biramo za najtoplije doba godine, tu moramo biti nešto oprezniji jer određene tkanine ne potiču disanje naše kože već nam blokiraju dotok zraka i tako sprječavaju neophodno uživanje u ljetnim čarima koje nikako ne želimo propustiti.

Clarissima store

Upravo se iz tog razloga prepuštamo laganim, ugodnim i prozračnim materijalima poput muslina. Muslin je 100 % pamučni materijal izuzetne mekoće i prozračnosti te predstavlja idealnu vrstu tkanine za vruće ljetno razdoblje.

Iz tog smo razloga presretni što vam možemo predstaviti poznatu domaću trgovinu Clarissima store koja se može dičiti najljepšim ljetnim favoritima izrađenim od najfinijeg muslina!

Ova se trgovina može pohvaliti prekrasnom i kvalitetnom odjećom koja utjelovljuje vječnu eleganciju i minimalizam te je zasigurno prvi modni izbor svake suvremene žene.

Clarissima store

Clarissima store u svojoj bogatoj ponudi ima puno predivnih artikala među kojima se teško odlučiti za samo jednog favorita, no mi smo za vas izdvojili 13 modela koji su izuzetno udoban i chic odabir za vruću ljetnu sezonu koja je pred nama.

Kada je u pitanju odjevni komad za koji će gotovo svaka žena reći da joj je upravo on prvi ljetni izbor za kojim će posegnuti, onda je to nedvojbeno ležerna ljetna haljina. U haljini dišemo, osjećamo se poletno te izgledamo božanstveno – pa tko to ne bi volio?

Clarissima store

Osim toga, haljine su outfit koji stvorimo ‘za čas’ te se lako kombiniraju sa sandalama, tenisicama i natikačama, ovisno o tome u kojem smo điru tog dana. Također, ovakve se haljine prekrasno upotpunjuju ljetnim asesoarom poput slamnatih šeširića i boho nakita za pravi summer look!

Clarissima store

Nadalje, Clarissima se može ponositi neodoljivim zemljanim i neutralnim tonovima kojima se uvijek rado vraćamo svake sezone jer nas takvi tonovi prekrasno stapaju s mediteranskom prirodom koja nas okružuje te nam tako pružaju mir i povezanost.

Clarissima store

Osim s predivnim haljinama, Clarissima se može pohvaliti i neodoljivim dvodijelnim kompletićima koje čine ležerne muslin košulje te lagane široke hlače.

Ovakvi su kompleti odličan omjer elegantnog i ležernog te su kao stvoreni za one mrvicu hladnije ljetne noći kada želimo biti obgrljeni mekim i ugodnim materijalom koji mazi našu kožu!

Clarissima store

Crveni komplet je kao stvoren za situacije kada želimo privući malo više pažnje, dok je khaki zeleni komplet odličan za neutralnije outfite. Nadalje, veliki je plus što se oba dva kompleta mogu kombinirati i odvojeno s drugom odjećom te izgledati izuzetno dobro i atraktivno!

Clarissima store

Ista stvar vrijedi i za kraće varijante muslin kompleta koje radije biramo kada želimo pokazati naše preplanule noge, a istovremeno biti u ležernom izdanju u kojem se osjećamo opušteno – upravo onako kako bi i trebali tijekom cijelog godišnjeg odmora!

Ponudu ove divne trgovine svakako možete pogledati na njihovoj službenoj stranici te na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram.