FOTO by Michael Kors

Moda

Čizmica se ne odričemo ni u proljeće!

Viktoria Šafranić 02. ožujka 2022.

Model koji će s lakoćom stopiti uz vibrantne i pastelne boje!

Većina nas jedva čeka pospremiti čizmice do iduće zimske sezone, a prednost dati platnenim tenisicama, espadrillama, slingbacksicama i balerinkama, no otkako smo ugledali novitet s potpisom Micheal Korsa, moramo priznati da smo ozbiljno počeli razmišljati o tome da čizmice ostanu di našeg proljetnog ormara. Pritom ne mislimo na visoke čizme iznad koljena, kao ni na smeđe i crne modele koji asociraju na zimu, već na božanstven primjerak poznatog američkog brenda u bijeloj varijanti.

Riječ je o combat čizmama koje dolaze kombiniraju kožu i platno, te istovrmeno ove čizme čine stylish primjerkom kao i casual modelom za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ovaj par na vezice ima jednostavno bočno kopčanje sa zlatnim patentnim zatvaračem, dok gumeni potplat osigurava udobnost prilikom nošenja.

Ove čizmice bi se mogle pronaći unutar proljetne garderobe brojnih trendseterica, jer svojim dizajnom prizivaju proljetne dane. U kremasto bijeloj boji i s prepoznatljivim logotipom, uklopit će se uz svaki dnevni outfit, nevezano nosite li ih za posao ili neku slobodnu aktivnost. Kamo god se uputili, vaš modni izričaj bit će jasan: elegantno, a jednostavno!

Vjerujemo da ćete se i vi dvoumiti biste li ovih tjedana trebali kupiti nove tenisice ili čizme, a mi se nadamo da smo vas barem malo približili odluci. Čak i kada nas zapadnu hladniji dani, Michael Kors model u nijednom vas trenutku neće iznevjeriti.

Dostupne veličine i cijenu ovih combat čizmica možete saznati na LINKU!