FOTO by Sezane

Moda

Čizme iznad koljena koje dostojno nose naziv “Haute couture!”

Viktoria Mikulić 05. listopada 2021.

Dvije riječi: très chic!

Ima tih odjevnih predmeta i obuće koji nam podignu samopouzdanje u trenu. Ne samo zato što nas prolaznici časte skrivenim pogledima i dobivamo komplimente dok ih nosimo, nego općenito drugačije zračimo kada nam nešto u potpunosti stoji.

Iako nam materijalne stvari ne bi trebale predstavljati toliki užitak, ponekad su baš one razlog zašto se osjećamo bolje, poletnije. Pritom ne mislimo na dijamante i skupocjene automobile, već cjenovno pristupačnije komade koji nam podižu raspoloženje i čine nas sretnima.

Zbog čizmica koje smo upravo pronašli unutar web trgovine francuskog brenda Sezane, najradije bismo odmah ‘ispeglali’ karticu. Ako nešto može utješiti i razveseliti jednu fashionisticu, onda je to shopping baš ovakvih stylish noviteta.

Riječ je o čizmama iznad koljena koje predstavljaju čisti seksepil, i to ne samo zbog materijala i dužine, već i atraktivnih boja. Dolaze u omiljenoj jesenskoj boji koja će odagnati tmurno vrijeme – upečatljivoj ljubičastoj, kao i druge dvije atraktivne nijanse – mustard žutoj i ružičastoj.

Sezane je inače poznat po kreiranju sofisticiranih komada, posebice pletiva koje odmah poželimo imati u svom ormaru, no u jednakoj mjeri nas osvajaju i njihova obuća. Nove čizme bismo nosili uz kožne suknje i mekane veste, kao i uz Calzedonia najlonke s točkicama, astrološkim znakovima i drugim zanimljivim motivima.

Pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta su zaluđene ovom robnom markom, koja je dokaz da Francuskinje zaista znaju što je visoka moda.

Ako biste i sami voljeli prošetati u ovim ljepoticama pod nazivom ANAELLE, možete ih naručiti putem LINKA.