FOTO by PR

Elegant

Čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju

PR 27. svibnja 2021.

Kul. Praktično. Održivo.

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom izlaganju UV zrakama, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu. UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju.

Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom za gradsko okruženje.

ONE SHOT UKLJUČUJE JEDINSTVENU SINERGIJU: KORA CITRUSA I STOPOSTOTNI NIACINAMID

Optimalna doza stopostotnog niacinamida pomaže jačati kožnu barijeru u borbi protiv vanjskih agresivnih čimbenika (UV zraka, onečišćenja i prašine), a ekstrakt kore citrusa iz Maroka pomaže kožu čistiti i štititi od oksidativnog stresa. Ti sastojci obogaćuju izrazito tanku teksturu kreme (osam puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zraka) koja omogućava koži da diše. Uz samo nekoliko kapi koža je učinkovito zaštićena od agresivnih čimbenika u gradskom okruženju te može slobodno disati.

MOĆNA TEHNOLOGIJA: PROZRAČNA I BEZ ULJA

Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu. Tanki prozračni sloj ove kreme odlična je podloga za nanošenje šminke jer ne masti kožu i ne čini je ljepljivom.

DOJMLJIVI REZULTATI

Koža je hidratizirana i zaštićena, a lagana tekstura losiona ostavlja ugodan osjećaj na koži. Nema osjećaja zagušenosti: koža može disati.

Odlični dojmovi potrošača:

  • 95% ispitanih se slaže da je tekstura lagana
  • 95% ispitanih se slaže da je efekt nježan
  • 84% ispitanih se slaže da ne ostavlja ljepljive tragove na koži
  • 86% ispitanih ima osjećaj zaštićenosti od sunca

Samoprocjena – 44 žene nakon tjedan dana upotrebe

Kora citrusa (ili citrus medica limonum) zapravo je kora limuna iz vrtova YLS Beauty Ourika Gardens u Maroku.

Kora citrusa ručno ubranih u proljeće bogata je svojstvima koja su korisna za kožu: sadržava eterična ulja, flavonoide, vitamin C i još mnogo toga. Ekstrakt kore citrusa ima detoksikacijski učinak i pomaže u borbi protiv oksidativnog stresa. Štiti kožu kako bi osigurala svježiji i mladolik ten.

Proizvod: Pure Shots Airthin UV Defender

Učinak: svježa, mladolika koža

NOVA SAZNANJA ZNANSTVENOG SAVJETODAVNOG ODBORA DRUŠTVA YLS BEAUTY

Kao predvodnik u istraživanju starenja u gradskom okruženju, društvo YSL Beauty podržalo je nedavnu studiju u Japanu objavljenu u recenziranom znanstvenom časopisu koja je prikazala utjecaj izlaganja kože lica Japanki suncu uzimajući u obzir njihovu dob i reakciju na izlaganje suncu.

Ova predvodnička studija istražuje gotovo 20 kliničkih znakova starenja u gradskom okruženju kod više od 1000 Japanki. Predstavlja nova saznanja o Japankama koja ukazuju na to da bi proces fotostarenja u ispitanom uzorku mogao biti prijevremen. Mlade žene koje se ne klone sunca (žene mlađe od 20 godina) već pokazuju izraženije znakove starenja od žena koje se ne vole izlagati suncu.” Dr. Frédéric Flament

REVOLUCIONARNO PAKIRANJE ODVAŽAN, LUKSUZAN I EKOLOŠKI PRIHVATLJIV DIZAJN

Airthin UV Defender dolazi u pakiranju proizvoda za zaštitu od UV zraka nove generacije. Njegova jedinstvena kapaljka spoj je praktičnosti i preciznosti: osigurava čistu, higijensku i jednostavnu upotrebu te otpušta samo željenu količinu proizvoda, pri čemu ne stvara neželjeni nered i nepotrebno trošenje.

Informativna cijena: Airthin UV Defender SPF50 30ml – 429 hrk