Obuća

Čišćenje subotom od sad može biti prava zabava uz ove pseće papuče-čistače!

Antonija Andabak 23. ožujka 2019.

Postanite pravi "odred za čistoću" uz ove simpatične papuče koje će obožavati svi ukućani!

Jesmo rekli svi ukućani? Dobro, možda smo malo ipak pretjerali , ali ako ste vi glavna zvijezda pospremanja vašeg doma, učinite to sa stilom! Zamislite sljedeće: u trenirci ste, zavezali ste neurednu punđu, bez obzira na to imate li gumene rukavice…vrijeme je za čišćenje! Postoje mnogi padeži koji opisuju tu situaciju i vaš izgled za vrijeme čišćenja, ali “slatka”definitivno nije jedan od njih….svečano objavljujemo da je došlo vrijeme za promjene! Ubacite Frjjthchy Dog Mop Slippers, tj. papuče s potplatom od mikrofibre u obliku neodoljivog psića u rutinu pospremanja i neka vaš slatki izgled postane realnost!

Papuče u obliku psića namijenjene su čišćenju poda i svih prašnjavih površina, opisane su kao lagane i izdržljive, napravljene od najfinijih vlakana za jaku apsorpciju vode i čišćenje prašine. Potplati od mikrovlakana se mogu odvojiti u slučaju da ih želite baciti u perilicu ili ih skinuti na mjesta koja su teško dostupna. Pozdravite se s akrobatskim izvijanjem dok čistite, sada jednostavno navucite papuče i napravite nekoliko krugova oko unutrašnjosti doma.

Najbolji dio je da doslovno možete čistiti dok ste u polusnu, jer ih nećete skidati i kada ste “van dužnosti”, toliko su udobne. Nabavite svoje čistače u obliku psića na Amazonu i učinite čišćenje pravom zabavom! Cijena jednog para je 15$. Isplati se, zar ne?

Cartoon Dog Mop Slippers