FOTO by Pull&Bear

Moda

Cirkoni i festive razdoblje se vole! Pull&Bear bodiji vrijedni su pažnje!

Viktoria Mikulić 13. prosinca 2023.

Pronašli smo 3 upečatljiva primjerka za blagdansko vrijeme…

Još nas gotovo 10 dana dijeli do Badnjaka i svi smo već pomalo željni mira, ali i druženja sa svojim najmilijima, daleko od gradske vreve, poslovnih sastanaka i ostalih aktivnosti koje nam crpe energiju. Ovih dana sve što želimo je zastati, odmoriti, ali se i dobro zabaviti, nazdraviti za sve što smo proživjeli u ovoj godini i sve ono što nas tek čeka.

Htjeli mi to ili ne, pred nama je nekoliko svečanih događanja (vjerujemo da se radujete barem nekolicini) na kojima zasigurno želite izgledati dobro. Ako još niste pronašli savršen blagdanski outfit, a već su vam pomalo dosadile haljine i kombinezoni kao i ružni božićni džemperi, dopustite da vas očaramo s bodijima u glitter izdanju.

Bodi je jedan od najpouzdanijih odjevnih komada s kojim nikada ne možete pogriješiti, pogotovo ako pronađete onaj koji ima faktor sjaja. Bodi možete nositi na razne načine, uz traperice, kožne ili baršunaste hlače, slip haljinu, kao i uz mini ili midi suknje.

Modeli koje smo upravo pronašli savršeni su za blagdanska zbivanja, a oni dolaze s potpisom high street brenda Pull&Bear.

Slični, a istodobno različiti, ovi bodiji plijenit će pažnju na svakom koraku. Od modela na jedno rame, do primjerka koji otkriva oba ramena i trećeg koji naglasak stavlja na leđa, vjerujemo da će vam barem jedan prirasti srcu.

Sva tri dolaze u crnoj boi i krase ih cirkoni, no vrlo lako ih je kombinirati. Uz njih predlažemo malenu clutch torbicu i visoke potpetice.