FOTO by Stradivarius

Moda

Čipkasti top iz Stradivariusa u 5 neodoljivih boja!

Viktoria Mikulić 20. svibnja 2022.

Mint zelena, narančasta, bijela, smeđa ili crna boja?

Svi znamo da nema udobnije odjeće ljeti od pamučnih kratkih hlačica i T-shirta. Na vrućinama iznad 35 stupnjeva, sve što želimo je osjećati se što opuštenije i nositi odjeću koja nas u nijednom trenutku neće opterećivati.

U večernjim satima ipak je malo drugačija situacija. Kada temperature padnu, spremni smo nositi i manje “komotnu” odjeću samo kako bi ostavili onaj odličan prvi dojam.

Želimo se osjećati lijepo i pokazati svoj preplanuli ten. Zato je topić idealan odjevni predmet za večernje izlaske, pool ili rooftop partyje. Novitet iz Stradivariusa u čipkastom izdanju onaj je komad odjeće koji će vam uvijek dobro doći kada ne znate što odjenuti. Isti dolazi u pet boja, mint zelenoj, bijeloj, narančastoj, smeđoj ili crnoj.

Nježna zelena ipak je pobjednica za ljetne večeri, posebice uz bijelu suknju ili vruće traper hlačice. Budući da je napravljen od čipke, uz njega predlažemo nešto elegantniju odjeću poput sandala s remenčićima i stiletto potpeticom, ili wedgesica.

Cijena ovog topa iznosi 99,90 kuna tako da se zbilja isplati kupiti ga jer ćete sigurno imati nekoliko prilika gdje biste ga mogli odjenuti. Jedan za sebe, a drugi za svoju BFF – kreirati savršen večernji ljetni look nikada nije bilo lakše, zar ne? Pronaći ga možete na LINKU!