FOTO by H&M

Moda

Čipkasti kaftan iz H&M-a je proljetno-ljetni favorit!

Viktoria Šafranić 22. travnja 2021.

Bijela boja i sunce se vole!

S dolaskom toplijeg vremena, svoj smo ormar osvježili proljetnim komadima, no već pomalo razmišljamo i o garderobi koja miriše na ljeto, a koju ćemo već kroz nekoliko tjedana moći nositi…

Kaftan je jedan od onih odjevnih predmeta koji ne spada u primarnu kategoriju odjeće, ali je zato must-have kada govorimo o odjeći za plažu.

Baš kao i pareo, postao je nezaobilazan dodatak koji nosimo preko kupaćeg kostima. U H&M- u smo naišli na novitet u bijeloj boji koji bismo osim uz badić, nosili i preko ležernih proljetnih kombinacija.

Poluproziran s detaljima čipke, ovaj će kaftan biti senzacija na gradskim ulicama, dok šetate rivom kao i na plaži.

Izgleda jednostavno, a posebno i bit će finalan touch svakom proljetnom looku. Preko dana, možete ga nositi uz običan jeans i klasičan T-shirt, a navečer u kombinaciji s mini crnom haljinom i visokim potpeticama.

Dužina mu seže do ispod koljena, a veže se tankom trakom koja se nalazi ispod prsa. Za nas, ovaj H&M kaftan predstavlja najljepši ljetni ogrtač koji će nas pratiti tijekom svih casual aktivnosti.

Ako i vi želite ovaj modni detalj u svom ormaru i prije nego što uplovimo u ljeto, njegova cijena iznosi 49,99 €, a preko linka saznajte dostupne veličine.