Moda

Čipkasti bodiji iz Intimissimija koje ćemo kombinirati uz push up traperice!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2021.

Crni ili bijeli? Oba izgledaju veoma atraktivno...

Kada govorimo o jesenskoj odjeći i pritom mislimo na gornje dijelove, najčešće nam napamet padnu voluminozne bluze, strukirane košulje, puloveri, pufaste veste, kardigani, kao i klasične majice s dugim rukavima.

Ipak, svaki ormar bi trebao sadržavati još jedan odjevni predmet koji uvijek možemo izvlačiti u situacijama kada želimo zablistati.

Na službenoj stranici talijanskog brenda Intimissimi, koji je inače naša prva modna postaja kada smo u potrazi za donjim rubljem, pronašli smo čipkasti bodi koji dolazi u crnoj i bijeloj boji, a koji će se uklopiti uz bezbroj hlača.

Ovaj novitet osvojio nas je na prvu,a mi ga najviše zamišljamo uz traperice kao što je skinny jeans, mom fit ili culotte model. Također, vjerujemo da bi izvrsno pristajao pencil suknjama u kombinaciji s visokim potpeticama.

Zašto je bodi savršen komad odjeće? Prvenstveno, ističe sve ono to vam je bitno, a sakriva nedostatke. Bodi suptilno prianja uz naše tijelo i za razliku od košulje, potkošulje ili majice, bez problema se uvlači u traperice.

S njim ne morate brinuti o tome je li sve na svojem mjestu, jer zaista jest. Također, ono što nam se posebno sviđa je njegov kroj jer čipkasti bodi je sam po sebi zavodljiv i nije potrebno dodatno naglašavati dekolte.

Više informacija o ovom profinjenom bodiju doznajte putem njihove službene stranice.