FOTO by ASOS

Moda

Cipelice na blok petu u kojima ćete plesati do ranih jutarnjih sati!

Daria Lovrić 31. ožujka 2023.

Satinirana mašna i nježna zelena tandem su iz snova!

Iako obožavamo efektne cipele s vrtoglavo visokim potpeticama, moramo priznati da nisu baš najbolji izbor za svečane prigode na kojima planiramo dugo stajati ili plesati.

Vjerujemo da se na proslavama poput nadolazećih vjenčanja planirate opustiti i osvojiti plesni podij što je gotovo neizvedivo u neudobnim cipelama koliko god one bile lijepe.

Cipele s mašnom
Cipele s mašnom

Kako biste u nadolazećem periodu zablistali u svom najboljem izdanju i pritom se osjećali ugodno i bez bolova u nogama, odaberite cipele s blok petom. One su nezaobilazan modni trend zadnjih nekoliko godina i svaka fashionistica ima barem jedan par u svojoj kolekciji.

Cipele s mašnom

Cipele s mašnom su glavni adut svečanih lookova

Putem ASOSA pronašli smo predivne cipele s mašnom i blok petom koje su istog trena pronašle mjesto u našoj košarici. Njihov efektan dizajn, stabilna blok peta i raskošna satinirana mašna aduti su koji plijene pažnju i čine ih savršenim izborom za kreiranje profinjenih lookova.

Cipele s mašnom 3

One su udobne, lagane za nošenje, omogućavaju stabilnost i pogodne su za duže nošenje, posebice za ples do ranih jutarnjih sati.

Osim što će se savršeno uklopiti uz svečani outfit, možete ih isfurati i uz nešto ležernije odjevne komade. Spojite ih s omiljenim trapericama i satiniranom košuljom ili midi suknjama i efektnim topovima golih leđa.

Ako su i vas oduševile ove krasotice, možete ih naručiti putem ASOS web trgovine, po cijeni od £37.