FOTO by ALDO

Moda

Cipele? Torbica? Aldo u jednom accessoriesu objedinio dva omiljena dodatka svake žene!

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2022.

Više ne morate birati, dobivate oboje!

Dvije provjerene stvari na koje su žene najviše slabe (nisu muškarci) su torbe i cipele. Nema boljeg lijeka za svaku tugu, depresiju ili loš dan od kupnje novog para obuće ili nekog fancy modnog dodatka.

Iako materijalne stvari ne bi trebale tako na nas djelovati, budimo realni da u većini slučajeva rješavaju naše brige. Kada u ruke primimo svoju novu torbicu, suputnicu koja će nas pratiti tijekom svih dnevnih aktivnosti, ista u trenu odagna svo sivilo koje nas je pratilo tijekom siječnja. S druge strane, kada odjenemo visoke potpetice, imamo osjećaj ko da bismo mogle osvojiti svijet.

No ponekad je teško odabrati samo jedan komad i kada bi nas netko upitao bismo li radije kupili torbicu ili cipele, sigurno bismo se neko vrijeme nećkali. Uz novitet koji je upravo stigao na police Alda više se ne morate dvoumiti jer u jednom accessoriesu dobijete i cipele i torbicu.

Riječ je o šarmantnom modelu torbice u obliku štikli koja dolazi u srebrno-zlatnom izdanju. Ova stylish salonka je optočena cirkonima, a na sredini se nalazi sjajan zlatni zatvarač.

Tu je i zlatni remen koji joj daje onaj finalan touch i uvrštava je u glam kategoriju rezerviranu za večernje izlaske i noćne provode. U ovu torbicu vam ne stane puno stvari, no to je manje bitno. Mobiteli, ključevi, ogledalce i ruž za usne sasvim su dovoljni da vam večer prođe u najboljem mogućem izdanju, a vaše samopouzdanje ostane na nivou.

Najbolje će doći do izražaja uz neki suptilniji, a i stodobno elegantan outfit kao što je mala crna haljina i potpetice u istom tonu. Njezina cijena iznosi 530,00 kuna, a pronaći je možete na LINKU.