FOTO by Ted Baker

Moda

Cipele s mašnom najljepši su poklon za Valentinovo!

Daria Lovrić 09. siječnja 2024.

Stylish primjerak koji će očarati ljepše polovice!

Kada govorimo o modi, svaka fashionistica ima barem jednu ljubav koja nema konkurenciju. Najčešće je riječ o cipelama ili torbicama. U koju god skupinu spadali, morate se složiti da su cipele dio outfita koji ne prolazi nezamijećeno.

Ted Baker cipele s mašnom 1
Ted Baker cipele s mašnom

Upravo zato, one treba biti upečatljive i posebne, kvalitetne i dugotrajne. Cipele su investicija koja se uvijek isplati. Izaberete li model koji ima ranije spomenute kvalitete, ulažete u dugoročnu investiciju koja će vam se isplatiti.

Ted Baker cipele s mašnom 2

Ususret najromantičnijem danu u godini popularni brendovi krenuli su s najavom predivnih kolekcija, a neki od njih već su lansirali prve komade u ružičastoj i crvenoj boji te motivima srca.

Chic cipele sa statement mašnom za kojima će se svi okretati!

Našu pažnju ovoga su puta privukle krasotice brenda Ted Baker.

Ted Baker cipele s mašnom 3

Riječ je o efektnom modelu u suradnji s HARINAS-om kojeg krase predimenzionirane dvostruke mašne u dva tona ružičaste na stražnjoj strani. Satenski završetak i kristalni detalji potpetice dodaju završni glamurozan touch koji vam je potreban da privučete pažnju.

Vjerujemo da još uvijek ne znate gdje ćete za Valentinovo, međutim vjerujemo da u svom kalendaru imate nekoliko svečanih prigoda u nadolazećim mjesecima u kojima želite izgledati božanstveno.

Ted Baker cipele san su snova svake fashionistice, a svoj primjerak potražite putem LINKA, po cijeni od £135.