FOTO by PR

Film

Cinestar pokreće pop up drive-in kino četiri vikenda zaredom s najnovijim filmskim hitovima!

PR 15. svibnja 2020.

Od četvrtka 21. svibnja parking Arena Parka postaje lokacija snova za sve ljubitelje filma!

Proteklih dana mnogi se pitaju kada se otvaraju kino dvorane, kada će ponovo u omiljenom društvu biti moguće pogledati dobar film i barem na kratko pobjeći od svakodnevice.

CineStar je, dok svi nestrpljivo čekamo na ponovno otvaranje kina diljem zemlje, odlučio napraviti izlet u nešto novo-staro, te pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu koje će, na zadovoljstvo svih posjetitelja, održavati 4 vikenda za redom, od 21. svibnja do 14. lipnja, svakog tjedna od četvrtka do nedjelje s projekcijom u 21:30 sati.

Tim povodom, 21. svibnja na službenoj Stella Artois Facebook stranici, kreću nagradni natječaji u kojima se pozivaju fanovi da pokažu svoju kreativnost. Najkreativniji mogu osvojiti ulaznice za filmove: 1917. (28.5.), Prevarantice s Wall Streeta (5.6.) i Jojo Rabbit (14.6.).

„Još od pedesetih godina prošlog stoljeća, ovaj je fenomen jednostavno zaludio populaciju širom svijeta. Ipak tehnološkim razvojem i podizanjem komfora u kinima, drive-in se kao koncept zadržao samo u nekim zemljama, a kod nas doživljava revival zbog trenutne situacije s pandemijom.

Svi znamo da je udobnije sjediti u našim dvoranama i gledati film na wall to wall platnima, ali osluškujemo našu publiku, ona želi u kino i s popuštanjem mjera pomislili smo zašto ne napraviti maksimum od trenutne situacije i ipak pružiti najbolji oblik sigurne zabave našim posjetiteljima koji su željni izaći iz kuće, a ipak biti odgovorni.

Naš drive-in je spoj retro stila s modernom kupovinom ulaznica i kokica online te jakim filmskim blockbusterima na repertoaru. Zahvaljujemo našim partnerima bez kojih projekt ne bi bio moguć.“ poručuju nam iz CineStara.

Ovo neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca počinje u četvrtak 21. svibnja i traje do 14. lipnja. Projekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra.

Poštivat će se sve sigurnosne mjere koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije.

Na području ovjere kino ulaznice koja je kupljena online, posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće koje omogućuje partner Coca-Cola. Na odlasku ih čeka poklon piće powered by Stella Artois, u kojem će se moći uživati u privatnosti svojih domova.

Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi. Paket za jedno vozilo uključuje: 2 ulaznice i 2 paketa kokica2go. Cijena paketa po vozilu je 120 kn.

Filmovi koji će biti na repertoaru su: ’21 most’, ‘1917’, ‘The Gentlemen’, ‘John Wick: Chapter 3 – Parabellum’, ‘Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn’, ‘Joker’, ‘Blizanac’, ‘Nemoguća misija: Raspad sistema’, ‘Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera’, ‘Nož u leđa’ ‘Kapetanica Marvel’, ‘Prevarantice s Wall Streeta’, ‘Anna’ , ‘Zavedi me ako možeš’, ´Zov divljine´, ´Jojo rabbit´.

Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovinu ulaznica moguća je na linku.

Uživajte na najuzbudljivijem parkingu u Zagrebu već od ovog četvrtka i ne zaboravite – ostanite odgovorni i dalje! Realizaciju projekta omogućili su partneri Stella Artois, Erste banka, Coca-Cola i Arena Park.