FOTO by PR

Elegant

Cinestar kino ulaznice za samo 2,50 eura

PR 23. kolovoza 2023.

Super vijesti! Koga vodiš u kino?

Ulaznice za kino po cijeni od samo 2,50 eura! Da, dobro ste pročitali! Filmski entuzijasti, pripremite se jer se u CineStar, u srijedu, 30.08.2023., vraća fantastična prilika koja će vam omogućiti da uživate u najnovijim filmskim hitovima po niskim cijenama ulaznica. Povratak s plaže u svakodnevicu je bolji uz tradicionalnu povoljnu akciju CineStara, koja će i ove godine privući brojne zaljubljenike u kino platna.

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove. Odlična je vijest i da se dodaci za 3D, Love box, VIP sjedala, VIP Relax sjedala, Royal Beds, dužinu filma, eXtreme by Indeks dvoranu ne naplaćuju. Taj dan neće biti aktivna boutique usluga u Kaptol Boutique Cinema, već će sva sjedala, prema mnogima najljepšeg kina u Hrvatskoj, biti iste cjenovne kategorije od 2,50 EUR.

„Dan za CineStar“ idealna je prilika za izlazak s boljom polovicom, društvom ili obitelji, uz širok spektar filmova – od najnovijih blockbuster hitova i akcijskih avantura do romantičnih trenutaka i komedija koje će vas nasmijati do suza. Zakoračite u ružičasti svijet najpoznatije lutke na svijetu, Barbie, uz istoimeni hit film koji je osvojio filmska platna diljem planete. Avanture legendarne lutke koju je utjelovila, Margot Robbie, Kena u ulozi Ryan Goslinga i ostatka bogate filmske ekipe, prenijet će vam girl power i pozitivne poruke o prijateljstvu, samopouzdanju i odlučnosti. Napete trenutke iz neistraženih dubina donosi veličanstveni nastavak akcijskog hita, „Meg 2: Put u dubinu“, u kojemu se tim istraživača susreće se s višestrukim prijetnjama oceana.

Na dinamične ulice New Yorka i u borbu protiv mutanata, vodi vas animirani klasik za cijelu obitelj, „Nindža kornjače: Makljaža s mutantima“. Popularna braća, Michelangelo, Leonardo, Raphael i Donatello, krenuli su u osvajanje srca Njujorčana, no na svom putu, ponovno se susreću s negativcima protiv kojih će se boriti. Ljubitelji filmova o superjunacima uživat će u sci-fi avanturama filma, „Blue Beetle“. Priča prati tinejdžera koji postaje superjunak zbog oklopa koji mu omogući izvanredne i nepredvidive moći. Vječni romantičari zasigurno neće propustiti priliku da pogledaju komediju, „Ljubav na prvi vau“, koja će osim neodoljivih psećih trenutaka, donijeti i dašak smijeha. Horor adaptacija jednog od najmračnijih poglavlja popularnog romana Brama Stokera, “Drakula: Buđenje zla“, donosi zastrašujuću priču o trgovačkom brodu Demeter, koji je unajmljen za prijevoz privatnog tereta. Čudni i misteriozni događaji koji zadese posadu prilikom oceanskog putovanja povezani s legendarnim bićem, lede krv u žilama zahvaljujući horor spektaklu.

Ova sjajna akcija za kino ulaznice po cijeni od 2,50 eura stvara priliku za nezaboravno i jedinstveno filmsko iskustvo u najmodernijim kino dvoranama, kao i za najbolji izlazak u gradu uz najveće filmske zvijezde i naslove. Ne propustite ovu priliku i nabavite svoje ulaznice na CineStar službenoj stranici. Zgrabite svoju bolju polovicu, najbližeg prijatelja ili člana obitelj i uživajte u filmskoj čaroliji koju donosi CineStar!