FOTO by Cindy Šoštarić Hadžić

Poznati

Cindy Šoštarić Hadžić otkrila kako obilježava Dan žena i ohrabrila sve novopečene mame!

Viktoria Mikulić 06. ožujka 2023.

Iako je dijete na prvom mjestu, nikada ne bismo trebale zaboraviti na sebe...

Ususret Danu žena, prazniku koji slavi sve pripadnice nježnijeg spola i koji je podsjetnik da su žene nježna i posebna bića koja treba veličati u svakom danu, porazgovarali smo s jednom voljenom ženom…

Riječ je o poznatoj influencerici Cindy Šoštarić Hadžić, ujedno i prekrasnoj mami sinčića Iana, te supruzi Sandija Pege, najpoznatijeg kao natjecatelja showa „Ples sa zvijezdama“ i vlasnika kreativne agencije „Rinzol“.

Prelijepa brineta otkrila nam je koje su to malene stvari koje njezin suprug čini, a zbog kojih se ona osjeća kao najsretnija žena…

Primijetili smo prekrasno iznenađenje koje ti je suprug pripremio kada ste ti i bebica stigli iz rodilišta, kao i za Valentinovo? Vjeruješ li da upravo ti maleni znaci pažnje vezu čine još čvršćom?

Mislim da je to od osobe do osobe, ja inače nisam baš pretjerano romantični tip. Svakako volim tu i tamo i ovakve stvari jer se ne dešavaju tako često budući da smo i on i ja na sto strana, pogotovo od kada je bebica stigla pa nemamo ni previše vremena za sebe i za nas. Uz ovakva iznenađenja cijela se raznježim, jer znam koliko je tu uloženog truda. Malo me to vrati unazad par godina kada smo bili mlađi i na početku veze. Volim kada mi Sandi pokazuje ljubav malim znakovima pažnje.

Smatraš li da svaka žena u danu mora imati vrijeme za sebe? Koji je tvoj najdraži način opuštanja, nešto što voliš raditi isključivo sama?

Naravno da bi trebala, svaka osoba bi trebala imati vremena za sebe i svakako raditi ono što ju veseli i oraspoloži, ne samo žene 🙂 Od kada je Ian dio naše obitelji stvari su se malo promijenile i zapravo je vrijeme za mene postalo vrijeme koje provodim s njim i uživam u majčinstvu. Moj najdraži način opuštanja je trening, koji za mene nije samo fizička aktivnost nego odmor za glavu i vrijeme u kojem se mogu posvetiti sebi.

Mnoge se žene poslije trudnoće ne osjećaju dovoljno ženstveno. Imaš li neki savjet kako ih potaknuti da se više cijene, i da kao majke mogu biti jednako, ako ne i još više privlačne?

Moram priznati da i ja imam takve dane, kada se doslovno ne stignem pogledati na ogledalo jer me Ian okupira cijeli dan, a kad on spava pokušavam odraditi što više mogu oko kuće ili posla pa mi vrijeme proleti. Kada prvi put postaješ majka imaš i neki strah i nesigurnost hoće li sve biti kako bi htjela, hoćeš li biti dobra majka, pa tu i izgled padne u drugi plan.

Jednostavno želiš najbolje za bebicu i ne stigneš razmišljati o sebi. S vremenom se naravno sve posloži i dođe na svoje. Sada cijenim svaki trenutak i priliku kada se mogu srediti i otići negdje, makar to bila samo večera ili neko snimanje izvan kuće. Bitno je motivirati se i posvećivati pažnju sebi i svojim potrebama.

Budući da nam uskoro stiže Dan žena, imaš li kakav ritual s prijateljicama kojeg se već godinama pridržavate, odlazak na večeru, u kino ili kazalište, shopping ili možda putovanje?

Svake godine je nešto drugačije, sve ovisi kakve su okolnosti, nemam neki ritual, a iskreno za sada nemam ni planova za ovu godinu, sve ćemo se dogovoriti u hodu. Vidjet ćemo kakva će situacija biti s Ianom, vjerujem da će mi ove godine i on raditi društvo za Dan žena, a možda me i Sandi opet iznenadi,nikad se ne zna.

Na koji način obilježite svaki od tih važnih trenutaka?

Najvažnije uspomene držim na svom pametnom telefonu, stoga mi je vrhunska kamera prioritet prilikom odabira pametnog telefona. Već sam dulje vrijeme vjerna Xiaomijevim pametnim telefonima jer zaista pružaju najbolje fotografije. Trenutno koristim Xiaomi 13 i zahvaljujući Leica kameri fotografije izgledaju savršeno u svim vremenskim uvjetima. Ovaj je uređaj zaista više od remek-djela.

Smatraš li da su upravo fotografije te koje stvaraju najljepše uspomene i nezaboravne trenutke? Da li ih uokviruješ nakon fotkanja?

Današnja je tehnologija otišla toliko daleko da je pametni telefon postao poput profesionalne kamere koja stane u džep. Uz Xiaomi 13 koji je zaista prekretnica u stvaranju fotografskih remek-djela mogu biti sigurna da će moje uspomene ostati zabilježene vrhunskom Leica kamerom.

Ususret proljeću, kojih je to 5 modnih dodataka koje bi svaka žena uvijek trebala imati u svojoj torbici? Bez kojih to esencijalnih stvarčica ne možeš zamisliti izlazak?

U mojoj torbi nema čega nema, svaki put se čudim zašto je toliko teška. U mojoj torbici uvijek se nalaze ključevi, novčanik, ruž za usne, mali češljić za kosu, sunčane naočale i naravno moj Xiaomi 13 pametni telefon.

cindy dan žena

I za kraj, imaš li neku poruku za naše čitateljice povodom Dana žena?

Nisam najbolja u davanju savjeta, ali svakako želim svim ženama da uživaju u svom danu, da ga maksimalno iskoriste i da rade ono što vole. Danas možemo sve!

Podsjetimo, Xiaomi je 26. veljače u Barceloni lansirao Xiaomi 13 seriju (Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro i Xiaomi 13 Lite). Xiaomi 13 serija dostupna je u prednarudžbi od 27. veljače do 7. ožujka.

Xiaomi 13 i 13 Pro modeli sniženi su 100 EUR uz Redmi Buds 4 Pro slušalice na poklon. Uz Xiaomi 13 Lite na poklon dolaze Redmi Buds 4 Pro slušalice.

Ponuda je dostupna ovdje: www.xiaomi.com.hr!