FOTO by Farfetch

Moda

Cijena: 46,588 €

admin 12. siječnja 2023.

Chanel torbica savršena za odlazak po špeceraj

Koliko već dugo pričamo o održivosti, okretanju zelenoj energiji i recikliranju krajnje je vrijeme da poneki brend napravi iskorak i predstavi svoju soluciju za očuvanje naše planete. 

Jedan od njih je Chanel koji je kreirao torbicu savršenu za odlazak po namirnice uz koju ćete zaboraviti na plastične vrećice i ostale materijale koji našoj planeti ne donose ništa dobro.

Chanel torbica za šoping
Foto: Farfetch

Ova Chanel torbica svoj je dizajn prilagodila šoping košaricama koje viđamo u trgovačkim centrima tako da ćete se bez problema uklopiti s običnim potrošačima.

Kao što se može vidjeti ova torbica sastoji se od kombinacije kože i srebra koji su isprepleteni u formu šoping košare s dvije metalne ručke na gornjem dijelu.

Chanel torbica za šoping
Foto: Farfetch

Uz artikl stoji i napomena koja se fokusira na osviještenost potrošača i jasno kaže: kupnjom ovog artikla nastavlja se Chanel priča kojom se, korištenjem novih resursa, smanjuje utjecaj na okoliš te tako možete biti uvjereni da radite dobru stvar za vaš planet.

Chanel torbica za šoping
Foto: Farfetch

Cijena

Kako biste mogli pomoći planetu torbicu je potrebno kupiti, a za tu akciju treba će vam točno 46,588 € s time da ćemo napomenuti da je artikl trenutno na popustu.

Chanel torbica za šoping
Foto: Farfetch

Također, radi se o limitiranoj seriji u kojoj ćete biti sigurni da ste jedna od rijetkih kojoj je uistinu stalo da naše planete.