FOTO by Instagram @tresclick

Poznati

Cijeli svijet priča o ovom beauty gafu Angeline Jolie

Mia Vodopija 29. listopada 2021.

Prirodno je bolje od umjetnog!

Kad god Angelina Jolie krasi crveni tepih, izgleda nevjerojatno! Nekoć jedna od najljepših američkih glumica, poznata po ulozi Lare Croft i Maleficent, oduvijek obraduje svoje obožavatelje stilom i elegancijom.

Njezino pojavljivanje na premijeri filma Eternals na filmskom festivalu u Rimu nije bilo ništa drugačije. No, dok je glumica izgledala zapanjujuće u srebrnoj metalik Atelier Versace haljini, ljudi nisu mogli prestati raspravljati o Angelininoj kosi.

Danas je rijetkost da netko prošeta crvenim tepihom bez guste i bujne kose, odnosno ekstenzija, ali cijela poanta ekstenzija jest da ih ne biste smjeli uočiti. Ekstenzija kose je, naravno, dodavanje duljine ili volumena dok se neprimjetno stapa s vašom prirodnom kosom.

Iako je Angelinina dužina kose već prilično duga, nosila je još duže ekstenzije kako bi produžila duljinu…jedini problem su joj predstavljale ekstenzije. Nisu bile baš tako besprijekorne i nevidljive.

Angelinini obožavatelji su istaknuli da njezine ekstenzije nisu dobro ‘pomiješane’ s njezinom pravom i prirodnom kosom, te da su time stvorile isprekidanu, neravnu liniju kose. Kako je Angelinina prirodna kosa gusta, čini se da se ovdje dogodilo nekoliko grešaka, poput preniskog postavljanja ekstenzija.

Evo što su rekli njezini obožavatelji: „Kako dopustiti da Angelina Jolie prošeta crvenim tepihom s ekstenzijama koje izgledaju ovako? Netko će dobiti otkaz!“ Još jedna osoba je rekla da je Angelina „prilično elegantna i nevjerojatno zapanjujuća lijepa kraljica, bez obzira na to što frizer nije pametan“.

Jedna od obožavateljica je napisala na Twitteru kako ekstenzije za kosu nisu dobro postavljene, iako je haljina savršena: „Je li se netko od njezine djece naljutio i usred noći uzeo škare za kosu…tko god je stavio ekstenzije mojoj kraljici Angelini Jolie treba otkaz!“

Iako je ovo beauty gaf, nama je Angelina lijepa i sa svojom i s umjetnom kosom.