FOTO by Twitter @CIA

Zabava

CIA challenge: Bacite se u potragu i pronađite 10 razlika

Krešimir Šustić 16. rujna 2020.

Smatrate se odličnim detektivom? Izoštrite vid i krenite u akciju

Svatko od nas je barem jednom u životu pomislio na to kako bi bilo kada bismo se našli u ulozi detektiva ili tajnog agenta koji svojim umijećem čitanja ljudi rješava razne zadatke.

Naravno, kako bi nam uspio taj plan, trebali bi se zaposliti u najpoznatijoj tajnoj službi na svijetu, CIA-i, koja bi testiranjem naših sposobnosti procijenila jesmo li upravo mi potencijalni kandidati.

Prije nekoliko dana na svom Twitter profilu su objavili mozgalicu s dvije gotovo identične fotke koje se razlikuju u 10 sitnih detalja, nevidljivih oku na prvi pogled.

Duboko udahnite i izoštrite svoj vid kako bi napokon saznali istinu jeste li uistinu stvoreni za posao detektiva ili ste cijeli život živjeli u lažnom uvjerenju.

Dobro promotrite sliku, uzmite vremena koliko god vam je potrebno i ne zaboravite, varanje vas neće učiniti superherojem.

Twitter @CIA

U nastavku donosimo rješenje ove zagonetke. Pravi agenti zasigurno se nisu trebali puno mučiti oko naizgled lakog challenge-a jer pretpostavljamo da imaju neku svoju logiku koja im olakšava rješavanje ovakvih zadataka.

No, ukoliko niste pronašli svih deset razlika, koje otkrivamo u nastavku, nadamo se da ste se pomirili s činjenicom da ovo možda ipak nije vaš životni poziv.

Twitter @CIA