FOTO by Instagram @modernsalon / @jessicawagnerhair / @bellahadid

Ljepota

Chunky highlights – povratak popularne frizure 90-ih

Krešimir Šustić 19. siječnja 2021.

Beauty trend za hrabre na koji su se odvažile mnoge poznate dame

Zadnjih godinu dana pojavilo se pregršt modnih trendova koji najavljuju povratak devedesetih, a od kojih se posebno izdvajaju široke traperice, cipele na platformu i baguette torbice.

No osim svih tih popularnih stvarčica, posebno se ističe i jedan beauty trend imena ‘chunky highlights’, koji je proslavila popularna Spiceica Geri Halliwell.

Ovoga puta, popularna frizura je malo preuređena uz kombinaciju izvornog koncepta s drugim tehnikama poput balayagea, ombre i sombre koji izgledaju jednako atraktivno.

Za jednaku frizuru su se odlučile i Bella Hadid, Kylie Jenner, Ivanka Trump kao i mnoge ostale poznate dame koje nisu mogle odoljeti stavljanju nekoliko pramenova u boji.

Iznenađujuće chic frizura, također zanimljivo izgleda ukoliko ste na svijetlu kosu odlučiti staviti tamnije nijanse ili kričave tonove koji djeluju totalno coolerski i odvažno.

Međutim, ako se bojite da bi ovaj trend mogao učiniti da izgledate više Cruella De Vil nego devedesete stil, postoje suptilniji načini da mu pristupite i isprobate.

Oni sa smeđom kosom svojim pramenovima mogu dodati višeslojno bogatstvo dodavanjem svijetlih plavih krupnih naglasaka koji mogu uokviriti i podići vaše crte lica.

Ako se u novoj godini želite odlučiti za hrabriji izgled, nastavite ‘skrolati’ jer u nastavku smo izdvojili nekoliko zanimljivih primjera koji će vam dati dobre ideje.