Christian Louboutin kreirao maximalno”Nude” štikle za svaki ton kože

Antonija Andabak 22. srpnja 2017.

Nakon što vidite Louboutinovo remek djelo, nećete moći odoljeti, a da ne se ne počastite barem jednim parom ovih ljepotica!

Nije potrebna znanstvena fantastika kako bismo zaključili da termin “nude”nije univerzalan, no mnogi se dizajneri često ograničavaju bojama koje se u potpunosti ( imenom “nude” i bojom kože ) slažu samo prema targetiranim klijentima. Kada je Christian Louboutin osvijestio tu činjenicu,  lansirao je inovativnu Nudes kolekciju iz 2013 s četiri modela cipela koje pristaju ženama različitih nijansi kože. Narednih godina, dizajner je nadograđivao kolekciju koja je dovršena ovog proljeća, na olakšanje i nestrpljenje mnogih zaljubljenica u legendarne Louboutin štikle.

Kolekcija sada uključuje još dva modela i prateće opcije: Cherrysandal, platformice s blok petom i remenčićem oko gežnja, te Christeriva, stiletto cipele s mašnom  koje se romantično omotaju oko gležnja. Obje opcije su dostupne u sedam različitih nijani i imaju naravno, neizostavan crveni potplat.

  1. Cherrysandal

2. Christeriva

 

Nakon što vidite Louboutinovo remek djelo, nećete moći odoliti a da ne se ne počastite barem jednim parom ovih ljepotica!