FOTO by Instagram @chrisevans

Poznati

Chris Evans proglašen je najseksepilnijim muškarcem na svijetu za 2022. godinu

admin 08. studenoga 2022.

Podržavate izbor?

Ako je do sada bilo neslužbeno sada je i službeno – Chris Evans je najzgodniji muškarac na svijetu. Chris Evansu je ovu primamljivu titulu dodijelio časopis People, koji svake godine imenuje jednog sretnika kojeg trenutno krasi epitet najzgodnijeg.

Kapetan Amerika” nakon dodjele titule skromno je izjavio da je ostao iznenađen izborom i nikad nije sanjao da će osvojiti titulu najzgodnijeg muškarca.

“U srednjoj školi nikad nisam bio popularan, ali ova titula bi mi vjerojatno u školi pružila priliku da se družim s popularnom ekipom” – izjavio je Chris.

Chrisova karijera uzletjela je nakon što je odigrao zvijezdu filma i glavnu ulogu filma “Captain America“. Reprizirao je ulogu u 10 Marvelovih filmova koji su 2019. završili s “Avengers: Endgame”.

Nedavno je dao glas Buzzu Lightyearu u Pixarovom filmu “Lightyear” i glumio negativca uz Ryana Reynoldsa u Netflixovom filmu “Sivi čovjek“.

U posljednjem intervjuu za People glumac je izjavio da uveliko razmišlja o braku i osnivanju obitelji rekavši: “To je apsolutno nešto što želim”.