FOTO by IMDb

Film

Choose or die – napeti horor triler s Asa Butterfieldom u glavnoj ulozi

admin 28. ožujka 2022.

Dok čekamo Sex Education, gledamo Otisa u jednoj sasvim drugačijoj ulozi

Choose or die” britanski je horor-triler koji je prethodno nosio naziv CURS>R. Film je izazvao veliku pozornost kada je najavljeno da će u njemu glumiti zvijezda serije Sex Education, Asa Butterfield. Netflix je kupio prava distribucije filma u srpnju 2021. za sedmeroznamenkastu brojku, pa vjerujemo kako nas NE čeka dosadnjikava radnja.

Foto: IMDb

Priča prati mladog, siromašnog studenta koji igra opskurnu survival horror igru ​​iz 80-ih u nadi da će osvojiti nagradu od 125.000 dolara. Kad se pod šifre upiše i oslobodi skrivena kletva koja ulazi u stvarnost, prisiljava ga da donese zastrašujuće odluke i suoči se sa smrtonosnim posljedicama. Ubrzo shvaća da više ne igra za novac, već za vlastiti život. Napet film obećava da će biti nadrealni svijet terora sljedeće razine.

Foto: IMDb

Osim Butterfielda, koji će glumiti Isaaca, u filmu će glavnu ulogu imati Iola Evans kao Kayla. Pridružuju im se Eddie Marsan (Happy-Go-Lucky) kao Hal, Kate Fleetwood (Harry Potter i relikvije smrti – 1. dio) kao Laura, Ryan Gage (Hobit) kao Lance, Angela Griffin (Waterloo Road) kao Thea i Joe Bolland (Martyrs Lane) kao Beck. Robert Englund, poznatiji po ulozi Freddyja Kruegera u filmskoj franšizi Nightmare on Elm Street, pojavit će se u filmu kao on sam.

Foto: IMDb

Ovaj film redateljski je debi Tobyja Meakinsa po scenariju Simona Allena. Producirali su ga Sebastien Raybaud i John Zois te Matthew James Wilkinson. Izvršni producenti su Simon Allen, Nick Angel i Liza Glucoft.

Film je snimljen u Londonu i završen je u travnju 2021. Film ćete moći streamati na Netflixu od 15. travnja.