FOTO by Instagram @cloakndaggernyc / shop.shopcider.com / Instagram @dedebsas

Moda

Chic voćni puloveri koji će vas grijati za početak jeseni

Mia Vodopija 21. rujna 2021.

Voće na puloveru i voće u ruci

Polako kalendarski ulazimo u jesen. Hladno vrijeme, popraćeno zvukom i mirisom kišnih jutara, prijelazni je period na koji se tek trebamo priviknuti.

Iz ormara izvlačimo grilonke i najlonke, gležnjače i čizme, lagane kapute i jakne. Iako se opraštamo od prozračne odjeće, ne želimo se potpuno odvojiti od svih laganih majica – jasno nam je da moramo nešto obući preko njih.

Istovremeno klasičan i trendi, jednostavan i efektan, pulover je modni favorit koji krije bezbroj različitih outfit ideja i svakom looku daje chic izgled.

65.36 $

Hladniji dani nas pozivaju da iz svojih ormara izvadimo veste i pulovere koji su idealna alternativa jakni, a koji jednako griju. Mi smo spremni za sve one cozy trenutke koji su pred nama.

65.36 $

Ispijanje vruće čokolade negdje uz kamin, romantične šetnje ulicama obasutim lišćem, kombiniranje razigranih outfita u šarmantnim jesenskim nijansama…

35.00 $

Ovih 5 must-have pulovera s motivima voća osvojilo nas je na prvi pogled. U šarolikim bojama, vjerujemo da ćete pronaći i svog favorita. Uz ove šarene voće favorite, sigurno se pitate kako ćemo ih nositi ove jeseni?

65.36 $

U ležernoj kombinaciji s plavim trapericama, chic izdanju s poslovnim hlačama ili u cool spoju s kožnim hlačama.

84.31 $

Ako vas je vremenska prognoza nagnala da se zabundate, nadamo se da ćete biti dobre volje uz ove stylish pulovere.