FOTO by Dr. Martens

Moda

Chic torbice u obliku mašne i srca radi kojih je naše srce brže zakucalo!

Daria Lovrić 18. kolovoza 2023.

Ružičasta ili crna? Koja je vaš favorit?

Svaka fashionistica zna da kada je riječ o modi postoji nekoliko važnih pravila kojih bi se trebali pridržavati. Žene koje se ističu besprijekornim stilom s godinama istraživanja modnih stilova došle su do zajedničkog zaključka koji seže duboko u modnu mudrost – kvalitetna torba i elegantne cipele predstavljaju temelj svake savršene kombinacije.

Ruksak u obliku srca
Ruksak u obliku srca – £119

Ovaj princip trebao bi vam biti pravilo zlata vrijedno jer torbica i cipele imaju iznimno veliku važnost u odijevanju, te se pri odabiru istih ne pravi nikakav kompromis. Izbor obuće treba biti pažljivo promišljen, te veliku pažnju treba obratiti na kvalitetu izrade i dizajn. S druge strane, torbica mora zadovoljiti visoke standarde kvalitete i suvremenog dizajna, uz neizostavnu funkcionalnost.

Mnoštvo je brendova koji nude obuću i torbice vrhunske kvalitete i prepoznatljivog dizajna, međutim jedan od možda najpoznatijih je Dr. Martens.

Iako je najpoznatiji po svojim prepoznatljivim “martama”, popularni brend Dr. Martens već godinama osvaja ne samo obućom, već i šarmantnim dodacima. Nedavno smo vam predstavili popularne ruksake u obliku srca u pastelnim tonovima.

Ruksak u obliku mašne
Ruksak u obliku mašne – £119

Dr. Martens torbica u obliku srca neodoljiva je modna poslastica!

Čini se da je Barbimanija zahvatila i dio Dr. Martens kolekcije jer su upravo ovaj chic primjerak lansirali i u efektnoj ružičastoj boji.

Svoj asortiman modnih dodataka proširili su upečatljivom kožnom torbicom u obliku mašne, koja zasad dolazi u klasičnoj crnoj boji. Ovaj ženstveni primjerak savršen je za svakodnevno nošenje i uklapa se u gotovo sve stilove odijevanja.

Predivne Dr. Martens torbice napravljene su od izdržljive, čvrste kože s glatkom površinom i minimalističkim Dr. Martens potpisom. Radi svoje kvalitete i prostranosti idealan su izbor za one kojima je uvijek potrebno malo više mjesta u torbici i žele izgledati stylish pri svakom koraku.