FOTO by MyTheresa

Moda

Chic sedefasta torbica u obliku srca za sve romantične mladenke!

Daria Lovrić 17. kolovoza 2023.

Sedefasti primjerak s biserima savršen je dodatak vašoj haljini iz snova!

Na dan vjenčanja, vjenčanica je neosporno glavni i središnji komad koji najviše dolazi do izražaja i buduće mladenke najviše pažnje posvećuju upravo odabiru iste. Ipak, kako bi mladenka izgledala savršeno na svoj najvažniji dan u životu, potrebno je još mnogo toga.

Torbica u obliku srca s biserima 1
Torbica u obliku srca s biserima

Uz odabir udobnih cipela u kojima će plesati do sitnih jutarnjih sati, savršenog make-upa i frizure, posebnu pažnju treba posvetiti odabiru torbice. To je ponekad vrlo težak posao, jer uz toliko svečanu i upečatljivu haljinu, krivi odabir modnih dodataka može narušiti cijelu modnu priču.

Torbica u obliku srca s biserima 2

Naravno, torbicu uvijek možete izbaciti iz outfita, međutim tada će vaš outfit biti nepotpun i dodatno ćete opteretiti kumu koja će vaše esencijalne stvarčice morati staviti u svoju torbicu. Kako bi vam olakšali potragu za torbicom koja će se savršeno uklopiti u vaš bridal look predstavljamo vam krasoticu brenda Simone Rocha.

Torbica u obliku srca savršen je spoj glamura i romantike!

Riječ je o efektnoj torbici u obliku srca u sedefasto bijeloj boji. Clutch torbica visi na kožnoj narukvici i ima remen ukrašen biserima koji omogućava nošenje torbice u ruci i preko tijela.

Torbica u obliku srca s biserima 3

Osim što savršeno nadopunjuje vjenčanicu, ova elegantna torbica dovoljno je prostrana i u nju će vam stati ruž za usne, žvakaće gume, ogledalce, rumenilo i maramice.

Vaš veliki dan zaslužuje biti isplaniran do najsitnijeg detalja, a ova profinjena i upečatljiva torbica bit će vjerna saveznica u očuvanju stila i funkcionalnosti.

Ovaj šarmatni primjerak možete škicnuti putem Mytheresa web trgovine, a njegova cijena iznosi € 745.