FOTO by Tvoja Tapeta

Dekor

Chic tapete na zidu – malena promjena koja će u potpunosti osvježiti prostor!

Viktoria Šafranić 20. srpnja 2022.

Pronašli smo primjerke koji će udahnuti novo ruho svakom interijeru…

Iako smo sada još u ljetu i godišnjim odmorima, jesen će stići prije nego što zamišljamo. Naravno, nije nam u cilju baciti vas u depresiju, već štoviše ohrabriti za promjenu. Kada se vratimo s godišnjeg odmora, svi smo pomalo turobni i treba nam vremena da se priviknemo na užurbanu svakodnevicu.

Kako biste lakše podnijeli taj prijelaz od lijenih jutara i višesatnog ispijanja kavice na terasi do brzinskog buđenja i „trčanja maratona na posao“, predlažemo da se zaokupite uređenjem doma.

Pritom ne mislimo da pri ruci morate imate pozamašan budžet i renovirati kompletan prostor, već je dovoljno nekoliko detalja koji će osvježiti vaš prostor i unijeti dašak elegancije.

Možete krenuti s ukrasnim jastučićima, novim tepihom, tabureom ili slikom, no ako želite otići korak dalje u redizajnu, naš prijedlog je na zid postaviti tapetu. Ako vam je određena boja u dnevnom boravku, spavaćoj ili dječjoj sobi monotona, a niste spremni na bojanje čitave kuće ili stana, fokusirajte se na jedan zid u svakoj prostoriji i svjedočite velikoj razlici.

U potrazi za originalnim tapetama koje vam neće dosaditi, ali i onima koje će se s lakoćom uklopiti u svaki dom, zavirili smo u asortiman web trgovine Tvoja Tapeta. Unutar njihove ponude nalaze se personalizirane tapete, koje se izrađuju individualno za svakog kupca ovisno o mjerama zida.

Riječ je o samoljepljivim tapetama koje se izrađuju od najkvalitetnijih materijala na tržištu. Prednost samoljepljivih tapeta je jednostavna i brza montaža bez mrljanja i mazanja zidova tapetnim ljepilom. Također, te tapete se jednog dana, ako odlučite dati novi sjaj svome domu, vrlo lako uklanjaju, nema mukotrpnog špahtlanja i ponovnog bojanja zidova. Njihovi materijali su perivi, tapete su otporne na habanje…

 Nas je posebno zaintrigirala tapeta pod nazivom „Maslačak“ koja će u svaki dom unijeti dašak prirode, ali se i nevjerojatno lako stopiti s vašim namještajem. Za sve koji cijene umjetnost, tapeta „David“ pun je pogodak, a ista dolazi u nekoliko varijanti.

Oni koji vole slagalice, zasigurno će pronaći rješenje u tapeti „Mozaik“ . Ako ste pak ljubitelj zagasitih boja, tapeta „Mystique“ rezervirana je za odvažne i hrabre osobe koje se ne boje promjene, kako u vlastitom životu tako ni u vidu uređenja doma.

Šećer na kraju, tu su i dječje tapete originalnog dizajna na koje možete ispisati imena vaših mališana. Od letećih balona, džungle do podvodnog svijeta, vaša dječica će se uz ove tapete osjećati kao u nekoj bajci.

P.S. Ako niste sigurni kako će tapeta izgledati na Vašem zidu, nude Vam uslugu vizualizacije tapete u Vašem domu.

Uz jedinstven dizajn tapeta, kreativni tim web trgovine „Tvoja tapeta“ posjeduje višegodišnje iskustvo u izradi i postavljanju tapeta, što je bio dodatan poticaj da i svom stanu nadjenemo novo ruho!

Ako su se i vas jednako dojmile, ne propustite zaviriti u njihov online shop i pronaći inspirativnu tapetu za svoj dom. Također, za još više primjeraka pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram!