FOTO by Primark

Moda

Chic natikače s Disney motivima ultimativni su ljetni dodatak!

Daria Lovrić 11. srpnja 2023.

Zašto su ljetne natikače naša omiljena obuća?

Postoji nekoliko razloga koji natikače čine našom omiljenom ljetnom obućom. Baš kao što su tenisice must-have obuća tijekom ostatka godine, vjerojatno ne postoji osoba koja ne posjeduje barem jedne natikače.

Disney natikače 1
Disney natikače

Ljetne natikače su često izrađene od laganih materijala poput gume, pluta ili tkanine što im omogućuje da budu udobne za nošenje, dopuštajući našim stopalima da dišu i sprečavaju znojenje.

Mickey Mouse natikače koje se uklapaju u svaki look!

One se lako obuvaju, skidaju i nose, što im je veliki plus jer u ljetnim mjesecima često ulazimo i izlazimo iz kuće, mora ili bazena, a one nam skraćuju vrijeme jer ne zahtijevaju kopčanje ili vezanje. Ljetne natikače pružaju osjećaj slobode jer stopala nisu zatvorena ili ograničena i možete ih kombinirati uz gotovo sve odjevne komade.

Disney natikače 2

One dolaze u raznim stilovima i bojama, međutim nama je ovog puta za oko zapeo preslatki primjerak iz novog Primark asortimana. Riječ je o efektnim natikačama sa slamnatim detaljima ukrašenim omiljenim Disney likovima.

Vesela Minnie i razigrani Mickey Mouse glavni su akteri chic natikača u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Prirodni materijali ovom novitetu daju rustikalni šarm, dok zaljubljeni Disney junaci unose ljubav u svaki korak.

Bilo da nosite kupaći kostim na plaži, laganu ljetnu haljinu ili opuštenu odjeću za svakodnevne aktivnosti ove će se natikače uklopiti u dnevne i večernje lookove. Cijena Disney para iznosi smo £8, a možete ga škicnuti putem Primark web trgovine.