FOTO by Sézane

Moda

Chic košulje sa srcima unijet će romantičnu notu u svakodnevni look!

Daria Lovrić 28. travnja 2023.

Zelena, crvena, zlatna, plava ili šarena srca? Koji je model vaš favorit?

Kada govorimo o prolaznošću modnih trendova i povratku onih davno zaboravljenih, važno je izuzeti nekoliko ključnih odjevnih komada kojima ni vrijeme ne može ništa. Naravno, riječ je o basic komadima koje svatko od nas posjeduje u svojoj garderobi.

Sézane košulja sa srcima
Sézane košulja sa srcima

Neki od njih su popularni jeans komadi, kožna jakna, elegantni bež baloner, klasičan kaput ravnih linija i nezaobilazna bijela košulja.

Bijela košulja je ultimativni hit odjevni komad kojem se uvijek iznova vraćamo, a glavna joj je prednost ta što ju možemo stilizirati na mnoštvo različitih načina.

Bijela košulja – najdraži odjevni komad

Bijele se košulje odlično uklapaju u poslovne lookove u tandemu s hlačama culotte ili cigarette kroja, odlično izgledaju uz plisirane midi, ali i mini suknje, ali i omiljene jeans komade u casual varijantama.

Koliko god ih imali i uvijek smo u potrazi za novim modelima zanimljivog dizajna i printa. Ovog puta za oko su nam zapele krasotice iz Sézane asortimana.

Posebnost ovih košulja leži u njihovom zanimljivom uzorku kojeg čine malena srca raznoraznih boja. Malena srca ušivena su u basic košulju crvenim, zelenim i zlatnim koncem.

Naš favorit je bijela košulja ukrašena crvenim srcima koji unose ljubav u outfit, međutim najzanimljivija su nam srca u različitim bojama na bijeloj podlozi jer unose razigranost i proljetnu notu u outfit.

Osim klasičnih bijelih košulja, lansiran je i model u baby plavoj nijansi ukrašen navy plavim srcima.

Svoje favorite škicnite putem Sézane web trgovine, a cijena ovih upečatljivih košulja koje uljepšati vaše modno izdanje iznosi $120.