FOTO by Etsy

Moda

Chic koferi s polka-dot uzorkom u koje ćemo s guštom slagati stvarčice za godišnji odmor!

Daria Lovrić 12. srpnja 2023.

Još sitno brojimo do polaska i sve što nam treba je jedan od ovih točkastih primjeraka! Koji je vaš favorit?

Vjerujemo da ste u fazi planiranja godišnjeg odmora i da već imate spremne eye-catching kompletiće i modne kombinacije. Dosta nas, uz ono što smo zamislili u svojoj glavi, na godišnji odmor ponese još nekoliko dodatnih stvarčica, iako većinu na kraju ne odjenemo.

Putni kofer s točkicama
$246.31
Putni kofer s točkicama 2
$294.95

Još jednom provjerite svoju „to do“ listu kako bi na dan putovanja imali sve što vam je potrebno. Uz kupnju novog kupaćeg kostima, ne zaboravite spremiti ručnik za plažu, modne dodatke i obuću. Kako bi vaš ljetni asortiman bio na sigurnom, potreban vam je kvalitetan kofer koji će izdržati cijeli proces putovanja.

Putni kofer s točkicama 3
$40.70
$225

Putem Etsy web trgovine pronašli smo chic kofere koje krasi polka-dot uzorak. U ove ćete kofere s guštom slagati odjeću, obuću i modne dodatke i ponosno koračati po zračnim lukama i kolodvorima diljem svijeta.

$40.01

Upečatljivi koferi u efektnim bojama, ukrašeni eye-catching uzorcima ili neobičnim detaljima privući će pažnju gdje god se pojavili i osim što su funkcionalni služe i kao putni modni dodatak.

$294.95

Izbor je zaista velik i preferirali basic boje poput bezvremenske bijele i crne ili jarke i pastelne, vjerujemo da ćete pronaći svog favorita koji će na svim vašim putovanjima biti najbolji suputnik kojeg ste ikada imali.