FOTO by Amazon

Moda

Chic jesenskim kišobranima razvedrite i najtmurnije dane!

Daria Lovrić 25. rujna 2023.

10 stylish primjeraka koje ćete nositi s veseljem!

Iako jesen ima svoje čari i ne kaže se bez razloga da je najraskošnije godišnje doba, ima i mana. Naravno da bismo voljeli da je cijela jesen sunčana i suha, međutim istina je sasvim drugačija. Najčešće nas bude maglovita jutra i lupkanje kapi kiše po prozoru.

$22.99

Možda je za očekivati kišu i niže temperature, međutim neki od nas još su prije par dana hodali u sandalama i ljetnim haljinama. Još uvijek nismo završili svoju reorganizaciju ormara i moramo priznati da kasnimo.

Kišobrani koji svojim dizajnom razvedravaju i najtmurnije dane!

Ipak, poslijepodne još uvijek nije toliko hladno i dovoljno je slojevito se odijevati, međutim modni dodatak koji će postati naš vjerni suputnik u sljedećim mjesecima je kišobran. Osim što je praktičan i sačuvat će vas od kiše, kišobran je dodatak koji može oplemeniti vaš outfit.

€27.09

Spadate li slučajno u onu vrstu ljudi kojima nije važno kakav kišobran ima jer ga vječito gubi, razmislite još jednom. Putem Amazona smo pronašli 10 efektnih primjeraka u jesenskom ruhu koji osvajaju ljepotom i zasigurno ih nećete zametnuti.

$19.99

Modeli s motivom lišća u jarkim žutim i narančastim tonovima osvajaju na prvi pogled, dok primjerak u efektnoj zelenoj neće proći nezamijećeno. Tu su i kišobrani s printom jesenskih plodova poput kestena i žireva, japanskog javora,

Škicnite našu galeriju i pronađite svoj favorita: