FOTO by Primark

Dekor

Chic detalji s omiljenim Mickey Mouseom koji će oplemeniti vašu kupaonicu

Daria Lovrić 22. srpnja 2022.

Najslađi kupaonski dekor koji moramo imati...

Iako nam kupaonice služe za osvježenje i moraju biti funkcionalne, želimo da izgledaju predivno. Ponekad više pažnje posvećujemo drugim prostorijama u kojima duže boravimo, međutim kupaonica je jednako važna kao i ostali dio interijera.

Mickey Mouse čaša za četkicu za zube
Mickey Mouse čaša za četkicu za zube – £4.50

Mickey Mouse u glavnoj ulozi nove Primark home kolekcije

Razigrana kolekcija iz Primarka ovog puta vrvi šarmantnim detaljima koji će transformirati našu kupaonicu u pravu malu oazu. Kolekciju krase proizvodi u bijeloj boji s crnim sitnim Mickey detaljima koji će se savršeno uklopiti u svaku kupaonicu u kojem god stilu bila uređena.

 Podložak za sapun
Podložak za sapun – £4.50

Tako možete pronaći funkcionalne torbice za kozmetiku i šminku koje nisu preglomazne, a u njih ipak stane sva potrebna kozmetika.

Kozmetička torbica
Kozmetička torbica – £8.00
Torbica za šminku
Torbica za šminku – £5.00

Kako bi vaše ukrašavanje imalo smisla, preporučujemo da upotpunite cijelu kolekciju i nabavite čašu za četkicu za zube, dozer i podložak za sapun, te posudu za pohranu u koju možete ubaciti nakit ili blazinice za skidanje šminke.

Posuda za pohranu
Posuda za pohranu – £7.00

Naš favorit je tacna na koju možete izložiti ogrlice, parfeme ili poslagati svijeće i mirisne štapiće kako bi i vaša kupaonica uvijek izgledala stylish i bila mirišljava.

Pladanj za nakit
Pladanj za nakit – £7.00

Bijeli ručnik sa sitnim detaljima samo će upotpuniti kolekciju i zaokružiti cijelu priču. S obzirom na to da se radi o crnim detaljima na bijeloj podlozi vaša će kupaonica na decentan i moderan način poprimiti zaigranu notu.

Dozer za sapun
Dozer za sapun – £5.00
Ručnik
Ručnik – £4.50

Cijelu kolekciju pogledajte na Primark web stranici.