FOTO by Instagram @jessicabutrich

Moda

Chic cipele s mašnom i srcima za sve mladenke koje vole vintage dizajn!

Daria Lovrić 30. listopada 2023.

Nešto novo i nešto plavo! Predivne su!

Vjenčane cipele su važan dio svadbenog outfita svake mladenke. One nisu samo obuća, one predstavljaju simbol elegancije, stila i udobnosti za poseban dan u životu. Prilikom odabira vjenčanih cipela, važno je uzeti u obzir nekoliko važnih faktora.

Prvo, udobnost je ključna. Budući da će mladenka provesti puno vremena na nogama tijekom vjenčanja, važno je odabrati cipele koje su udobne i prilagođene njenom stopalu.

Drugo, stil cipela trebao bi odgovarati općem stilu vjenčanja i haljini. Romantične cipele ukrašene čipkom, perlama, srcima i mašnicama često se biraju uz vjenčane haljine.

Također, razmotrite visinu potpetice. Visoke potpetice pružaju eleganciju i dodaju visinu, ali nisu uvijek najudobniji izbor. Mladenke koje nisu navikle nositi visoke potpetice mogu razmotriti niže potpetice, dok bi one koje vole visoke pete trebale razmotriti modele s platformom te remenčićem za gležanj koji će im omogućiti stabilnost.

Kažu da bi svaka mladenka na svom vjenčanju trebala imati nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo. Pronašli smo efektne cipele ukrašene plavim srcima koje svojim chic dizajnom obaraju s nogu.

Bezvremenske vjenčane cipele za sve romantične mladenke!

Naime, popularni dizajnerski brend Butrich poznat je po svojim upečatljivim modelima cipela koje obožavaju žene diljem svijeta. Nose ih svi, od poznatih osoba, pa sve do ljubiteljica cipela koje štede novčiće duži period kako bi u posebnim prilikama mogle uskočiti u jedan od efektnih modela.

Salonke s mašnom i srcima - $340
Salonke s mašnom i srcima – $340

Butrich ima i bride liniju, a nama su za oko zapela dva modela, klasične salonke i sandale s platformom.

Oba modela ukrašena su plavim srcima i imaju voluminoznu mašnu. Ovi efektni modeli lansirani su i sa srcima u zlatnoj boji, međutim trenutno su dostupni samo u baby plavoj.

 Sandale s mašnom i srcima - $405
Sandale s mašnom i srcima – $405

Koji god model izabrali neće proći nezamijećeno, podići će vaš vjenčani look i unijeti vintage notu u vaš vjenčani outfit. U moru klasičnih bijelih salonski koje se po ničem ne ističu, ove su krasotice zaslužile našu pažnju i svoje mjesto na našoj wish listi.

Osim za fotografiranje, vjerujemo da ćete u ovim salonkama moći provesti čitavu noć na podiju zbog njihove kvalitetne izrade i dizajna. Svoj par iz snova škicnite putem Butrich web trgovine.