FOTO by Women'secret

Moda

Chic baršunaste papuče s mašnom za stylish kućni outfit!

Daria Lovrić 27. studenoga 2023.

Vatreno crvene ili ledeno sive? Koje su vaš favorit?

Kućne papuče obično imaju mekane i udobne potplate, a gornji dio može biti izrađen od različitih materijala poput tkanine, vune ili drugih materijala koji pružaju toplinu i udobnost.

Baršunaste papuče s mašnom 1
Baršunaste papuče s mašnom – 14,99 €

U hladnim mjesecima nigdje ne idemo bez papuča kako bi svoja stopala zaštitili od hladnoće bez obzira na temperaturu u kući. Osim što pružaju udobnost i toplinu, kućne papuče mogu biti i izraz osobnog stila.

Neki ljudi preferiraju klasične papuče, dok drugi vole one s različitim uzorcima ili smiješnim dizajnom.

Papuče koje su dostojne biti glavne zvijezde na kućnim zabavama

Women’secret je španjolski brend poznat po svojoj širokoj paleti ženskog rublja, pidžama, kućnih papuča i accessoriesa. Brend je osnovan kako bi pružio ženama elegantne i udobne opcije za svakodnevno nošenje, kombinirajući sofisticiranost sa stilom.

Jedan od ključnih aspekata Women’secret brenda je pažljiv dizajn koji ističe žensku ljepotu i samopouzdanje.

Women’secret redovito osvježava svoje kolekcije kako bi bile u skladu s najnovijim modne trendovima, a ovog puta su nas oduševili chic kućnim papučama s mašnom.

Riječ je o elegantnom primjerku koji dolazi u dvije efektne boje koje će se savršeno uklopiti u nadolazeći blagdanski period. Možete birati između modela u crvenoj boji koja je simbol Božića i ledeno sive.

Ovaj preslatki model posebno će dobro izgledati uz svilene pidžame i spavaćice i stvorene su za one koji se profinjenog stila ne odriču ni unutar vlastita četiri zida.