Iće & piće

Chameleon: hrvatski GIN koji mijenja boju i raspoloženje – nabolje!

admin 20. srpnja 2021.

Probali smo i... WOW!

Već nekoliko godina Gin je neprikosnoveni vladar alkoholnih pića, koktela i dobre zabave te svake sezone svjedočimo novim okusima, bojama i pakiranjima.

Početak ljetne sezone nametnuo nam je zadatak predstaviti vam one najprimamljivije, a u bogatom izboru našu je pozornost privukao Chameleon – prvi hrvatski Gin koji mijenja boju!

Bez obzira na to što mu ime sugerira da ga je vrlo teško pronaći, naprotiv, Chameleon Gin svojom će promjenom boje kod svakog izazvati WOW efekt kojeg je teško ne primijetiti. 

Svaka zabava postaje još zabavnija…

Jedva smo dočekali ljeto, šarene koktele i lude zabave na otvorenom koje traju do jutarnjih sati. Kao pravi domaćin imate samo dva zadatka, održavati dobru atmosferu i očarati svakog gosta, a Chameleon Gin pomoći će vam da oba zadatka budu uspješno ispunjena.

Za dobru atmosferu pobrinuti će se snaga od 40% alkohola, dok WOW efekt dolazi prilikom pripreme pića, u trenutku sljubljivanja Gina i tonika.

Color efekt i promjena boje

U moru craft Ginova cilj je bio napraviti nešto drugačije, a Chameleon Gin je svojom efektnošću i privlačnošću nadmašio sva očekivanja. 

“Čitajući i upoznavajući sirovine koje se sve mogu koristiti u ginu naišli smo i na egzotično bilje s Tajlanda koje daje color efekt. I tu je došla ideja da napravimo gin koji mijenja boju. Gin je rađen procesom maceriranja sirovine i destilacije. Sirovine koje koristimo su borovica i korijander koji su temelj svakog gina, te dodajemo ginger, gorku koru narandže, ruzine latice itd. Egzotične biljke s Tajlanda su odležane u ginu i one ispuštaju enzime koji tada dolaze u doticaj s tonikom te se mijenja ph tekućine i tada indigo plavi gin prelazi u pinky boju.”

Probali smo i …WOW!

Znatiželja nam nije dopustila da dugo čekamo i u vrlo kratkom vremenu boca Chameleon Gina u našim rukama dala nam je priliku da se i sami uvjerimo u “čaroliju mijenjanja boje“.

Kada smo, kao lokaciju degustacije izabrali bazen, nismo niti sumnjali da se obična sredina tjedna može transformirati u ludu zabavu kakvu donosi samo vikend. 

Iako smo na prvoj čaši mogli rezimirati da se uistinu radi o “čarobnom Ginu“, teoriju smo provjerili nekoliko puta te u odličnoj atmosferi zaključili da smo pronašli svog ljetnog favorita.

Volimo hand made…

Još jedna stvar zbog koje nas je Chameleon Gin privukao je izvornost i 100% hand made proizvod. Od proizvodnje do flaširanja, etiketiranja i pakiranja svaka boca ima svoj put i svoju priču sa samo jednom zadaćom – uljepšati vam dan!

Osim odličnog okusa i color efekta Chameleon Gin dolazi u luksuznoj staklenoj boci od 0,7l koja može poslužiti kao predivan poklon bliskoj osobi ili poslovnom partneru.

Oboji svoje ljeto…

I za kraj, ljeto je stvoreno za vedre, pastelne i vibrantne boje koje dolaze u vidu kupaćih kostima, luftića, traka za kosu, kaftana, parea…nadopunite svoj outfit i accessories finalnim “touchem” – Chameleon Ginom koji sa svakom novom kapi donosi nevjerojatnu rapsodiju boja. 

Indigo plava se pretvara u ultra ljubičastu koja se na kraju transformira u magenta nijansu… slobodno možemo reći da ova mješavina tonova nadmašuje duGINe boje. 

Godišnji odmor, opuštena vibra i Gin u ruci garantiraju ljeto iz snova!

Za još više inspiracije u potrazi za savršenim ljetom posjetite i društvene mreže Chameleon Gina na Facebooku i Instagramu i prepustite se užitku omiljenog alkoholnog pića. Za sve upite javite se na mail ginchameleon@gmail.com.