FOTO by Manuela Picard

Ljepota

Celulit bye bye! Pozdravimo zategnutu kožu!

Viktoria Mikulić 10. lipnja 2022.

Ruke, bedara, trbuh, leđa, bokovi ili stražnjica – štogod bila vaša slaba točka, sada istu možete pretvoriti u prednost!

Ljeto nam kuca na vrata. I dok su neki bili aktivni još od jeseni i doveli svoju formu do savršenstva (znamo, malo vas je), više je nas koji se tek trudimo pokrenuti.

Nitko nam neće zamjeriti što smo se zimi opustili i ljenčarili, no sada je krajnji čas da se poduzmu neke određene mjere ne bismo li ljetos bili zadovoljni svojom figurom.

Prvenstveno, trebali bismo reducirati prehranu i početi jesti zdravije i kvalitetnije namirnice. Unos voća i povrća prijeko je potreban, kao i dovoljna konzumacija vode, kako bi u svakom trenutku bili hidratizirani.

To ne samo da će nam pomoći da se iznutra osjećamo bolje, već ćemo blistati i izvana. Uz to, trebali bismo uklopiti redovitu tjelovježbu. Ista može biti u vidu kardio treninga, brze šetnje ili pak odlaska u teretanu, za sve koji žele ponosno pokazivati bicepse i tricepse.

Sve je ovo super u teoriji, no znamo da je malo teže isto provesti u djelo. No ne očajavajte, još uvijek možete imati zategnuto tijelo, a ako se borite sa strijama i celulitom, vrijeme je da im zauvijek kažete zbogom.

Za sve koji smatraju da im je koža pomalo ‘mlohava’, to nije ništa nerješivo. Štoviše, u vrlo kratkom vremenu možete postići zadivljujuće rezultate, a kako točno, donosimo u nastavku!

Venus Legacy tretmani tijela predstavljaju najmoderniju tehnologiju u oblikovanju tijela. Kombinacijom magnetne terapije i  radio valova daje izuzetne i dugotrajne rezultate kod liftinga kože tijela, poboljšanja izgleda i kvalitete kože – kod tretiranja celulita, masnog tkiva, opuštene kože daje vrlo brze i vidljive rezultate.

Venus Legacy nekirurški je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože lica, siguran za primjenu na svim dijelovima lica i tijela.

 • Neinvazivno oblikovanje lica i tijela
 • Uklanjanje bora
 • Smanjenje obujma
 • Zatezanje kože lica i tijela
 • Uklanjanje podočnjaka
 • Stimulira kolagen i konturira oblik lica
 • Uklanjanje strija

Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postiže se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, na taj način stimulirajući prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen, kao i nova vlakna elastina.

Novi kolagen steže kožu što dovodi do čvršćeg izgleda i osjeta, dok vlakna elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože.

Cijene tretmana:

 • 30min / 600kn    (koljena ili trbuh)
 • 60min / 1200kn  (noge i gluteus ili trbuh i donji dio leđa)
 • 90min / 1800kn  (noge i trbuh)

Cijene Paketa:

Venus Legacy 5 + 1 gratis

(napomena: ovo su primjeri paketa koji  su individualni i mogu se prilagoditi svakoj potrebi klijentice nakon detaljne analize problematike i konzultacije)

VENUS LEGACY & BODY WRAP

Za najbolje rezultate uklanjanja celulita, masnih naslaga, zatezanje kože uklanjaja suvišne vode u organizmu

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti. Izrazito je učinkovit i kod smanjenja naslaga tvrdokornog celulita i podizanja opuštene kože. Kako bi vaši rezultati bili učinkovitiji, preporučamo paket tretmana kombinirano sa body wrap sterilnim jednokratnim bandazama natopljenim u anticelulitne serume i pressoterapiju.

 • Body wrap + pressoterapija 350kn
 • Paket od 10 tretmana + 2 gratis

Do lijepe i zdrave kože nikada nije bilo lakše doći. Prepustite se u sigurne ruke Manuela Picard Beauty Atelieru i Brow baru i naručite na Venus Legacy tretmane koji će vam osigurati bezbrižno ljeto, ali i ostatak godine. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.