FOTO by IMDb

Film

Čekamo nastavak Bridgertona… Donosimo 5 naslova koji su dostojna zamjena hit seriji

Una Lora Banjac 31. svibnja 2024.

U međuvremenu vikend binge watching poprima novo ruho!

S obzirom na to smo pogledali prvi dio treće sezone Bridgertona i da čekamo nastavak, odlučili smo izdvojiti serije slične tematike koje će biti dostojna zamjena Bridgertonu i koje možemo bingeati u međuvremenu!

IMDb

Favorite donosimo u nastavku…

The Empress 

Uključite titlove, udobno se smjestite i uživajte u ovoj kriminalno podcijenjenoj romansi iz njemačkog razdoblja.

Romantična, skandalozna i intrigantna, serija prati istinitu priču o udvaranju i braku austrijske carice Sisi s carem Franjom Josipom. Izvorno zaručen za njezinu sestru, Sisi i Franz zaljubljuju se na prvi pogled, a kada ona postane njegova nevjerojatna nevjesta, mora se nositi s napetostima, skandalima i zahtjevima bečkog dvora.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Nema sumnje da ćete, ako volite glavnu Bridgertonovu seriju, sigurno ‘progutati’ Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Iz istog svijeta kao Bridgerton i s prepoznatljivim Rhimesovim tretmanom, ovaj prednastavak prati priču o mladoj kraljici Charlotte i kralju Georgeu.

Od dana njihovog vjenčanja na kojem su bili obični stranci do istinski epske i srcedrapajuće ljubavne priče za koju neki obožavatelji kažu da se može suprotstaviti bilo kojoj Bridgertonovoj romansi do sada.

The White Queen

Bijela kraljica prati klasičnu, nepogrešivo romantičnu priču o običnoj ženi – Elizabeth Woodville koju glumi Rebecca Ferguson i koja se zaljubljuje u nasljednika engleskog prijestolja, Edward IV..

Smještena u pozadinu rata i nasilne svađe za prijestolje potaknute skandalom ljubavi Elizabete i Edwarda te borbom za moć između Elizabete i dvorskih žena, ova će vas priča zakovati za ekran!

The Great

Ovo je biografska drama o zloglasnoj ruskoj carici Katarini, najduže vladajućoj ženskoj čelnici u povijesti nacije.

Neponovljiva Elle Fanning pojavljuje se kao mlada Catherine koja planira ubiti svog novog muža, Petra III Nicholasa Houlta. Povijesna točnost definitivno nije u središtu ove satire tako da umjesto toga gledatelji mogu očekivati humor i radosnu zloću u ovom djelu povijesnog revizionizma prepunom alkohola, seksa i ubojstava – počinjenih, naravno, s velikom dozom apatije.

Outlander

Adaptiran prema istoimenoj seriji romana Diane Gabaldon, Outlander je premijerno prikazan 2014. i od tada je iznjedrio sedam sezona.

U glavnoj ulozi je Caitriona Balfe kao Claire, britanska medicinska sestra koja putuje kroz vrijeme od Drugog svjetskog rata do Škotske 1743., a serija prikazuje njezinu ljubavnu vezu s ratnikom Jamiejem Fraserom.

Ova je serija dijelom romantična, dijelom medicinska drama, a dijelom prikazuje nasilje, seks i mnogo slomljenog srca.

Nadamo se da ćete među ovim serijama pronaći vašeg favorita za binge watching.