FOTO by CCC

Moda

CCC točkaste torbice od 179,90 kuna dolaze u 4 must-have boje!

Viktoria Šafranić 14. lipnja 2021.

Jednostavne, a totalno šik zahvaljujući polka dot marami...

Modna kuća CCC svake nam sezone pruži mnoštvo različitih dodataka, kako nikada iz njihovih trgovina ne bismo izašli praznih ruku. Od onih za poslovno odijevanje, modela za casual stil do accessoiresa za svečanosti, nikada nas nisu iznevjerili pristiglim asortimanom.

Torbe su jedini detalj za kojim su žene lude jednako kao i za cipelama i spremne smo štedjeti mjesecima ne bismo li u rukama držale točno onaj model kakvog smo zamislile. Štogod radile, one su uz nas, u onim sretnim i tužnim trenucima, u stresnim i opuštajućim…

Svatko prilikom odabira savršene torbe ima drugačije kriterije. Netko iz principa ne bi kupio neku torbu, svjestan da takav model nosi svaka druga osoba. Određenim osobama je važna cijena, drugima funkcionalnost, odnosno prostranost, a neki jednostavno padaju na izgled i u tome si ne mogu i ne žele pomoći.

O ukusima se ne raspravlja, no postoje i one torbe koje bi svatko s divljenjem promatrao i na trenutak ispred istih zastao, jer su posebne u svakom pogledu. Na takav model smo upravo naišli. CCC police zablistale su u točkastom dezenu, koji krasi klasičnu torbicu osmišljenu u 4 boje – bijeloj, sivkasto-plavoj, crnoj i nude nijansi.

Ove crossbody torbice dolaze s lancem, a njihova cijena iznosi 179,90 kuna. Iako su povoljne i mnogi će posrnuti za istima, vjerujemo da će ih prave fashionistice spojiti na pomalo nekonvencionalan način i time se izdvojiti iz mase.

Ako smatrate da bi se savršeno uklopile uz vaš dnevni i večernji look i već maštate o outfitima uz koje biste ih kombinirale, onda svakako saznajte njihovu dostupnost putem LINKA.