FOTO by CCC

Moda

CCC sandale na blok petu su snižene i koštaju samo 69 kuna!

Krešimir Šustić 25. lipnja 2020.

Krenimo u akciju jer ovo je prilika koja se ne propušta!

Ako nam je nešto u životu draže od petka, onda je to definitivno veliko sniženje tijekom kojeg možemo nabaviti must-have komade sezone po besramno niskim cijenama.

Svi znamo da valja ostaviti određeni dio budžeta za doba godine kada u našim omiljenim high street trgovinama počnu popusti jer kada ćemo trpšiti ako ne upravo tada.

Nakon što pokupujemo potrebne i nepotrebne odjevne predmete, vrijeme je da se bacimo u potragu za favoritima iz svijeta obuće, koje ćemo nositi skroz do jeseni.

Naravno, glavne uloge su mega popularne sandale, koje nam svojim otvorenim dizajnom nude lagodan osjećaj i mogućnost kombiniranja uz doslovno sve.

Među svim mogućim modelima, posebno su izdvojene povratnice iz 90-ih godina, a krasi ih jedna od poželjnijih peta današnjice, blok peta.

CCC trgovina obućom, odlučila je da sve zaljubljenice u dobar par sandala valja nagraditi, stoga su ih snizili na samo 69 kuna, što je i više nego prihvatljivo.

Ovo umjetničko djelo dolazi u 4 upečatljive boje koje krase remenčići oko gležnja, a koje pristaju uz sve i donose pravi ljetni štih te radost u svaki outfit.

Znamo da ih možemo nositi uz haljine, suknje, kratke hlače, kombinezone i široke primjerke lepršavih hlača, a osim što izgledaju upadljivo, garantiraju nam i eleganciju na svakom koraku.

Vrijeme je da zablistamo u najboljem ljetnom izdanju, stoga ne smijemo propustiti ovu idealnu priliku.

69,00 kn
69,00 kn
69,00 kn
69,00 kn