FOTO by CCC

Moda

CCC salonke s mašnom u tri zanosne boje za samo 114 kuna

Krešimir Šustić 08. prosinca 2020.

Klasik uz koji svaka naša kombinacija postaje elegantna

Salonke su jedan od onih bezvremenskih klasika kojeg možemo nositi u svako godišnje doba, pogotovo kada su poslovne, večernje i elegantne prilike u pitanju.

Moderan dizajn, fini materijali od brušene ili mat kože i razni dodaci čine ih lako uklopljivima uz bezbroj odjevnih predmeta koje posjedujemo u našim garderobama.

Iako su napravljene u jednostavnom obliku, djeluju totalno glamurozno, raskošno i elegantno te znamo da ukoliko baš njih odaberemo, definitivno nećemo nimalo pogriješiti.

Zimske kolekcije su nam donijele festive modele koje možemo spajati s fancy stvarčicama, ali i onim ležernim komadima, stvorenim za casual modne kombinacije u kojima odlazimo u grad na kavu.

Budući da se trenutno nalazimo u blagdanskom dijelu godine, bacili smo se u potragu za primjercima koji svečane lookove mogu učiniti još posebnijima i dodatno upečatljivima.

Trgovina obućom CCC nas je iznenadila ponudom zavodljivog modela koji dolazi u klasičnoj crnoj, crvenoj i bež boji s dodatkom mašne koja se nalazi na stražnjoj strani.

Jednako dobro pristaju uz duge svečane haljine u party izdanjima, omiljeni par traperica i džemper za gradske kombinacije, kao i uz suknju i košulju za poslovne sastanke i obveze.

Ove efektne ljepotice su dostupne u poslovnicama diljem Lijepe naše, kao i na LINKU službenog web shopa po cijeni od samo 114,00 kuna.