FOTO by CCC

Moda

CCC papuče – 10 modela za potpuni komfor u 4 zida!

Viktoria Mikulić 13. prosinca 2023.

Stylish dizajn, udobnost, kvaliteta, pristupačne cijene…

I dok prilikom kupnje obuće za van najčešće prštimo od uzbuđenja, papuče nekako uvijek padaju u drugi plan. Prije ćemo čitavu ušteđevinu potrošiti na tenisice, salonke, čizme ili čak mokasinke, ali rijetko kada ćemo prednost dati papučama.

Razlog tome je vjerojatno činjenica da ih nosimo samo u svoja četiri zida, stoga ponekad smatramo da na njih ne bismo trebali obraćati preveliku pozornost. Ipak, to je obuća u kojoj provodimo najviše vremena i zaslužuje biti na vrhu liste prioriteta prilikom kupnje zimskih esencijalnih stvarčica.

Papuče ne samo da predstavljaju obuću koja će nam pružiti toplinu i udobnost, već se u istoj zaista trebamo osjećati kao da hodamo po oblacima. Noviteti iz CCC asortimana apsolutni su pobjednici ako ste u potrazi za mekanom, fluffy kućnom obućom, a mi smo izdvojili 10 favorita za cozy trenutke u vlastitom domu.

16,99 €
19,99 €
19,99 €
19,99 €
19,99 €
19,99 €
11,99 €
19,99 €
19,99 €
16,99 €

U njima možete pripremati blagdanske poslastice, čitati omiljenu knjigu na naslonjaču ili se ispružiti ispred TV-a i bingati najdraže Netflix serije.

Od papuča koje asociraju na čizmice i dolaze s motivom pahulja i pompona, do krznenih ljepotica koje će vas grijati u svakom tenutku, vjerujemo da ćete pronaći jedne posebne. Sve modele CCC papuča možete pronaći na LINKU.