Moda

CCC natikače od 139 kuna u pastelnim bojama!

Viktoria Šafranić 17. svibnja 2021.

Mašnica, pleteni potplat i pristupačna cijena njihovi su aduti!

Pitamo se je li uopće moguće započeti tjedan bez kiše…Čini nam se da je vremenska prognoza odnijela sunce u zaborav. Do ljeta nas dijeli nešto više od mjesec dana i iako samo ponekad osjetimo pokoju naznaku visokih temperatura, mi već sada škicamo nove kolekcije i najbolje ponude.

Modna trgovina CCC sviđa nam se iz više razloga. Raznovrstan asortiman omogućava nam da se kompletno opremimo, od glave do pete u njihove odjevne komade, obuću i dodatke.

Također, cijene su im veoma pristupačne, a kolekcije u skladu s najnovijim modnim trendovima. Kvaliteta je zaista solidna i manje-više sve potraje dulje od jedne sezone.

Stoga nije iznenađujuće što smo se uputili upravo tamo ne bismo li pronašli savršenu ljetnu obuću. Osvojio nas je opušten i otvoren model s pletenim potplatom koji dolazi u 4 pastelne boje – plavoj, žutoj, lila i rozoj nijansi.

Može se pronaći i u crnoj za sve jednostavne duše koje preferiraju klasičnu eleganciju.

Ove natikače posebnima čini mašnica koja im daje onaj damski štih. Uz taj modni detalj, osim za dnevni look stvorene su i za večernje izlaske, romantične večere i slično.

Cijena od 139,00 kuna pravi je mamac za kupnju, a pastelne boje dodatan poticaj jer ih s lakoćom možemo uklopiti uz haljine, traperice, vruće hlačice, suknje, bluze, kombinezone i T-shirte.

Koje god odabrali, vaša stopala izgledat će profinjeno, a vaši koraci biti poletni za sve ljetne avanture.

CCC ljetne natikače možete pronaći na LINKU.