FOTO by CCC

Moda

CCC natikače kojima se uvijek rado vraćamo!

Viktoria Mikulić 03. srpnja 2024.

Modeli s kojima jednostavno ne možete pogriješiti...

Trendovi dolaze i odlaze, ali neke stvari ostaju vječno. Osobito kada govorimo o modi. Bezvremenska elegancija bit će uvijek ispred svega, i neki odjevni komadi i modni dodaci dobrodošli su u svim prilikama.

Traperice, bijela košulja, T-shirt, baloner, tenisice i kožna jakna samo su neki od dragulja kojima se uvijek rado vraćamo. Budući da smo uplovili u ljetne dane i s nestrpljenjem odbrojavamo tjedne do odlaska na godišnji odmor, bacili smo se u potragu za ljetnim potrepštinama. Kao i većini žena, obuća nam je prioritet i koliko god primjeraka imali od prošlih godina, uvijek poželimo barem jedne nove natikače ili sandale.

U CCC-u smo pronašli modele koje ćete moći nositi i narednih sezona jer se s lakoćom uklapaju u svaki look. Već smo nekoliko puta pisali o sličnim natikačama i kako godine prolaze, one su i dalje na modnom tronu. Ovi klasici sviđaju se većini pripadnici nježnijeg spola, a posebice onima koje njeguju ženstveni stil odijevanja.

Izdvojili smo 12 modela među kojima bismo prednost dali ljupkim natikačama s mašnom. Također, unutar asortimana isprepliću se razni tonovi, a nas je najviše osvojila lila boja koja zrači optimizmom. Tu su i natikače s dvije kopče koje će svojom udobnošću i stylish izgledom upotpuniti svaki dnevni look.

U nastavku pogledajte naše favorite i nadamo se da će vam barem jedne prirasti srcu: