Kids

CCC lansirao Minnie mokasinke za djevojčice s crvenom baršunastom mašnom!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2022.

Ovaj svečani primjerak obuće idealan je za razna događanja na kojima će prisustvovati vaše mališanke…

Loaferice, poznatije kao mokasinke praktična su obuća koja već desetljećima privlači muškarce, žene i djecu svojom udobnošću. Iako inače nisu pretjerano elegantne već je više riječ o obući koja se lako uklapa uz sve naše dnevne i casual lookove, CCC je lansirao primjerak koji odiše glamurom, a koji će biti tandem uz svečane outfite.  

CCC loaferice

CCC mokasinke s Minnie Mouse detaljem za malene fashionistice!

Model koji smo pronašli rezerviran je za djevojčice. Ove ljupke cipelice možda nisu namijenjene za svakodnevno nošenje, no bit će savršen par za brojne važne prigode uz jednako elegantne haljinice.

CCC loaferice

Ljupke cipelice s crvenom mašnom u Minnie Mouse ruhu!

Prednost loaferica je u tome što se lako navlače, nema žniranaca koji bi mogli zadavati probleme vašim princezama, već je umjesto njih kopčanje na čičak.

S prednje strane, nalazi se velika crvena baršunasta mašna koja je finalan touch ovih profinjenih cipela, koja neodoljivo podsjeća na onu kultne Disney junakinje. Tu je i motiv Minnie Mouse sa stražnje strane koji ih čini još posebnijima.

CCC loaferice

Ako i vi svojim kćerima želite priuštiti sofisticirane cipele, CCC novitet možete pronaći po cijeni od 249,90 kuna (pssst. uz kod CCC ostvarujete 25%).

One dolaze u veličinama 31-36 pa ako u narednim mjesecima imate neko bitno događanje, ove loaferice bit će pun pogodak, posebice ako su zaljubljenice u omiljenu cartoon ikonu, Minnie Mouse.