FOTO by CCC

Kids

CCC kovčeg i ruksak u crvenom Minnie Mouse ruhu!

Viktoria Mikulić 11. srpnja 2022.

Prepoznatljiva crvena mašnica i polka dot uzorak čine ga najslađim na svijetu…

Godišnji odmor za mnoge je već počeo, a za nas nekolicinu tek slijedi opuštanje na nekoj od pješčanih plaža, uz zvuk valova i cvrkut ptica.

Roditelji su zasigurno već dali petama vjetra jer školska godina je završila i nema razloga ne otisnuti se negdje duž Jadranske obale… Sigurni smo da su vaši mališani jedva dočekali odlazak na more jer nema veće radosti za djecu od ljeta i svih bezbrižnih aktivnosti koje isto donosi.  

ccc disney kovčeg

Također, nema ništa slađeg od pakiranja kofera, znajući da nas čeka pravi odmor u narednih nekoliko tjedana.

CCC RUKSAK I KOVČEG NAJSLAĐI SU PUTNI ACCESSORIES ZA NAŠE MALIŠANE

Ne znamo pakirate li zajednički kofer sa svojom dječicom, ili oni imaju vlastitu prtljagu, no sigurni smo da će vam se noviteti iz CCC-a toliko svidjeti, da nećete predugo razmišljati o njihovoj kupnji.

ccc disney kovčeg

Riječ je o koferu i ruksaku s motivima naše najdraže Disney ikone, Minnie Mouse u točkastom izdanju. Krasi ih crvena boja koja je toliko upečatljiva da ćete s lakoćom pratiti svaki korak vašeg djetešca. Ovaj putni asortiman jednako će osvojiti djecu vrtićke dobi kao i školarce.

ccc disney kovčeg

Ukoliko želite imati matching prtljagu, predlažemo da i vi nabavite kofere u crvenoj boji. Ruksak kasnije može poslužiti kao školska torba, a privremeno kao prtljaga za obuću ili ručnike za plažu.

ccc disney kovčeg

CCC kofer možete pronaći po cijeni od 449,90 kuna, dok ćete za ruksak morati izdvojiti 249,90 kuna (pssst… Trenutno je na sniženju od 30%).