Moda

CCC ima najšarmantnije svečane torbice od satena!

Viktoria Mikulić 11. siječnja 2023.

Mašna im daje dodatnu notu elegancije…

Nakon što smo previše potrošili za blagdane i još uvijek ne možemo doći k sebi od nagomilanih troškova, sve što želimo je probuditi se u nekom drugom vremenu, ako može na proljeće kada će sve nekako izgledati ljepše i pozitivnije.

No dobro, ima i lijepih vijesti ovog siječnja kao što su zrake sunca koje nas časte u posljednje vrijeme. Znamo da vam trenutno ne pada na pamet razmišljati o bilo kakvim svečanim prigodama, no sigurni smo da će ih u narednim mjesecima biti, stoga vrijedi škicnuti ponudu web trgovina koje marljivo rade i svakog tjedna lansiraju poželjne novitete.

Kuma ste na vjenčanju, udajete se, slavite nečiju godišnjicu braka ili jubilarni rođendan – ako na umu imate prigodu na kojoj biste željeli zablistati, onda dopustite da vam predstavimo modne dodatke koji će vas istaknuti iz mase. Još uvijek imate vremena odlučiti što ćete odjenuti, no za pravi accessories nikada nije prerano. Modna trgovina CCC uvijek nas zadivi svojim asortimanom i pristupačnim cijenama, a ovog puta očarale su nas nove torbice koje dolaze u tri boje.

CCC satenske torbice s mašnom prava su romantika!

Nježne nijanse poput bijele, bež i puderasto roze uklopit će se uz svaki elegantan outfit, a tu je i mašna koja ih čini još profinjenijima. Unutar istih stanu vam sve one esencijalne stvarčice poput ogledala, mobitela i ruža za usne.

Cijena ovih ljupkih clutch torbica iznosi 27,86 €, a pronaći ih možete u fizičkim trgovinama ili putem online shopa ccc.eu/hr!